"ŽAO MI JE ŽELJKOVOG ASISTENTA": Jasikevičijus otkrio da ne propušta utakmice Partizana i šta je rekao Obradoviću

Novosti online

09. 11. 2021. u 13:45

ČUDNA to beše neka veza. Željko Obradović i Šarunas Jasikevičijus su bili kombinacija koja je ubijala na terenu.

ЖАО МИ ЈЕ ЖЕЉКОВОГ АСИСТЕНТА: Јасикевичијус открио да не пропушта утакмице Партизана и шта је рекао Обрадовићу

Foto: AP

Srbin na klupi, Litvanac na terenu - nije im bilo ravnog tandema.

A i van košarkaških krugova Šaras i Žoc su znali lepo da se druže, pa je njihov sportski odnos prerastao u iskreno prijateljstvo.

Zato i ne čudi što legendarni Litvanac pomno prati i Evrokup, odnosno mečeve Partizana i svog prijatelja Željka Obradovića.

- Ne propuštam utakmice Partizana. Volim Željkov tim jer ima mnogo talentovanih mladih igrača, sa iskusnim Panterom i Ledejom kao predvodnicima ekipe. Takođe, biće lepo videti kako se razvijaju neki mladi srpski košarkaši. Samo neka nastave u tom pravcu, rekao je u intervjuu za basketnews.com.

Šaras se osvrnuo i na čuveni Željkov "fen", kada je platio cenu njegov pomoćnik na meču protiv Huventuda.

FOTO: EPA

 

- Žao mi je zbog njegovog asistenta koji ne može da izvadi marker. Poslao sam mu poruku: nemoj da nerviraš momka, to je samo marker (smeje se). Osećam se srećno gledajući Željka u Partizanu.

Ne krije Jasikevičijus da se često čuje sa Obradovićem.

- Mnogo sam razgovarao sa njim. On je veoma srećan tamo. Ovo je njegov klub, ovo je njegova ljubav. Mislim da je veoma srećan.

Trener Barselone zna zašto se Žoc vratio u Beograd i svoj Partizan.

– Obradović, kao čovek, samo želi da bude srećan. On je u Beogradu, kod kuće, sa svojom ekipom. Ima veoma intrigantan tim. On ima vrlo jasan cilj da dovede Partizan u Evroligu. Mislim da je srećan. U njegovom trenutku, šta drugo? Sve si već osvojio. Uradio si sve u svom životu. Samo treba da bude srećan. I 100% sam siguran da je srećan.

FOTO: KK Partizan

 

Na konstataciju da je došao do 100. pobede u Evroligi i da je jedan od ljudi koji je najviše opsednut trijumfom Litvanac je opet pomenuo Obradovića.

– Mnogi moji saigrači su bili opsednuti. Mnogi moji treneri su bili opsednuti. Željko… Željko je lud za pobedama - zaključio je Šaras.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a