JOKIĆ ĆE DOBITI ŽESTOKU KAZNU: Srbin mora da plati, a evo i koliko će mečeva propustitu

Novosti online

09. 11. 2021. u 08:33

KOŠARKAŠ Denvera Nikola Jokić i Majamija Markif Moris isljučeni su iz utakmice nakon niza incidenata za manje od jednog minuta!

ЈОКИЋ ЋЕ ДОБИТИ ЖЕСТОКУ КАЗНУ: Србин мора да плати, а ево и колико ће мечева пропуститу

Foto AP

Najpre je Moris bespotrebno grubo faulirao Jokića, i potrčao, a onda se Srbin zaleteo na njega s leđa i poslao ga na parket.

Centra Denvera neće spasti ni to što je MVP NBA lige, taj status u ovakvim situacijama ne igra veliku ulogu, niti je srpski as i ovako imao mnogo privilegija, koje za nasilničko ponašanje nije ni zaslužio.

Američki mediji pišu da MVP igraču ne gine paprena novčana kazna.

Prema NBA pravilniku, Jokić će bez dileme biti kažnjen najmanje jednom utakmicom neigranja, što sledi zbog udaranja rivala, ali je izvesno da će zvezda Nagetsa i duže biti suspendovana usled težine prekršaja.

Foto AP

 

- Bio je to glup potez i prljav potez, osećam se loše. Želeo sam da se zaštitim, ali nije trebalo da reagujem na ovaj način - poručio je Jokić, a šta je još rekao posle skandala karijere čeka vas u posebnom tekstu.

Inače, Denver je pobedio Majami sa 113:96, a Jokić je ovim potezom u senku bacio MVP izdanje i tripl-dabl od 23 poena, 15 skokova i 10 asistencija.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna