"GROBARI" SU ZBOG OVOGA POLUDELI: Ostoja Mijailović im poslao poruku posle meča

Novosti online

03. 11. 2021. u 08:11

PARTIZAN je savladao Huventud u Pioniru sa 68:67, međutim, meč je pored sjajne epizode Pantera na kraju obeležila i jedna čudna scena kada je deo navijača odlučio da napusti halu i da svoju podršku nastavi ispred Pionira.

ГРОБАРИ СУ ЗБОГ ОВОГА ПОЛУДЕЛИ: Остоја Мијаиловић им послао поруку после меча

Foto: M. Vukadinović

Od početka utakmice oni su bili među najglasnijima, ali su se onda pokupili i otišli, a ostatak hale ih je vređao.

„Cigani, cigani“, uzvikivali su ostali ovoj grupi, koja je tribine napustila u prvoj i drugoj četvrtini.

Kasnije je ustanovljeno da su oni otišli jer nisu svi mogli da uđu u halu, 500 navijača ostalo je ispred dvorane. A oglasili su se i saopštenjem.

- Grobari, iako smo se danima spremali za večerašnji spektakl više sile nam nisu dozvolile da realizujemo sve do kraja. Naši ljudi, od kojih su neki prevalili preko 300 kilometara da bi navijali, nisu mogli da uđu u halu. Svesni smo da je kapacitet Pionira smanjen, ali je nedopustivo da je za ulaz D ostalo najmanje karata u prodaji. Mi koji smo tu i protiv Studentskog Centra i protiv Krke očekujemo da budemo ispoštovani.

- Momci koji su spremali koreografiju za Željka čitave nedelje takođe nisu mogli da uđu. Mnogi su sa kartama koje nisu bile očitane ostali ispred. Naš potez napuštanja hale je solidarisanje sa preko 500 naše braće koji su navijali ispred. Borićemo se za svakog Grobara bio on iz Beograda ili iz unutrašnjosti ili neki od onih koji su nam koliko juče pevali da smo cigani, ne pravimo razliku!

Grobari su razvili šetalicu za Obradovića, a ispod nje stihovi njegove omiljene navijačke pesme.

- Ostalim dežurnim "pametnjakovićima" poručujemo da se vidimo u subotu protiv FMP-a, lako je biti Grobar na najvećim utakmicama, mi ne pravimo razliku, bio Studentski Centar ili Huventud.

Posle meča se javio i Ostoja Mijailović koji je objasnio situaciju iz svog ugla...

- Veliko hvala svima koji su kupili sezonske i dnevne karte za utakmice KK Partizan, kao i onima koji su danas želeli da budu u hali, ali razumeju da je kapacitet u odnosu na Arenu ograničen! Nadam se da ćemo svi u hali i kraj TV-a prisustvovati spektaklu i pobedi našeg Partizana - bila je poruka Mijailovića, pošto je za utakmicu vladalo nezapamćeno interesovanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!