NOVAČE, ČEKAMO TE U PIONIRU: Zvezdin plejmejker poslao poruku najboljem teniseru sveta

Tanjug

08. 10. 2021. u 08:08

KOŠARKAŠI Crvene zvezde Nejt Volters i Nikola Kalinić bili su zadovoljni posle pobede protiv Makabija na gostovanju.

НОВАЧЕ, ЧЕКАМО ТЕ У ПИОНИРУ: Звездин плејмејкер послао поруку најбољем тенисеру света

FOTO: N. Paraušić

Crveno-beli savladali su Makabi u Tel Avivu 75:63 u utakmici drugog kola Evrolige, a Volters je sa 17 poena bio jedan o najzaslužnijih za trijumf, uz pogođene dve ključne vezane trojke u trećoj deonici.

- Nisam imao neku posebnu i dodatnu motivaciju pred ovu utakmicu. Samo nam je bila potrebna pobeda na gostujućem terenu. Uvek je dobro kada pobediš kao gost. Imamo mnogo problema, dosta momaka je van igre trenutno zbog povreda, zaista smo u teškoj situaciji po tom pitanju i to na početku sezone - rekao je Volters posle meča i dodao.

- Znam da Novak dolazi na neke Zvezdine utakmice i da voli klub i to mi je super. On je verovatno najbolji teniser svih vremena. Nadam se da će doći na neki meč i ove godine. Njegov sam veliki fan. Gledam tenis dosta, posebno grend slemove, zabavno je gledati ga.

Nikola Kalinić susret u Tel Avivu završio je kao najefikasniji sa 19 koševa.

- Pokušali smo da odigramo vrlo čvrsto, da odigramo dobru odbranu. Osećamo se veoma dobro nakon ove pobede. Treba da nastavimo da se trudimo da igramo ovako i da dajemo sve od sebe. Bilo je sjajno i samo treba tako da nastavimo - poručio je Kalinić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)