BOGDAN BOGDANOVIĆ NAKON ŠTO JE SRUŠIO MILVOKI: "Živim za ovakve trenutke"

Novosti online

30. 06. 2021. u 13:20

SRBIN dominirao u pobedi Atlanta Hoksa, a zasluge za pobedu je podelio sa saigračima Vilijamsom i Redišom.

БОГДАН БОГДАНОВИЋ НАКОН ШТО ЈЕ СРУШИО МИЛВОКИ: Живим за овакве тренутке

Foto: AP

Igrala je Atlanta bez povređenog Treja Janga u četvrtom meču finala Istoka protiv Milvoki Baksa. Odgovornost je preuzeo Bogdan Bogdanović koji je postigao 20 poena, te uz Lua Vilijamsa i Kemerona Rediša vodio tim do izjednačenja u seriji. 

- Do pred samu utakmicu nismo znali da li će Tre da igra. Kada smo gledali greške iz trećeg meča shvatili smo da nije bio dovoljno dobar protok lopte. Da je Tre igrao imali bismo isti plan za ovu, da se lopta kreće, da imamo više ulaza. Kada smo shvatili da ne igra, imali smo Lua i bili smo sigurni u njega. On je naš veteran, drži svlačionicu, pravi je lider. Uvek to radi kada treba, uvek je tu za nas i zahvalni smo što ga imamo", rekao je Bogdan posle meča u kojem je još jednom preuzeo ulogu lidera.

Zahvalan je Bogdan za ukazano poverenje. 

- Živim za ove trenutke. Zahvalan sam i cenim svaki minut na terenu. Znam da je teško da se dođe do ovog nivoa košarke, do finala. Sve je teško sada. Sve je u glavi i morate da nosite sa tim i uživate u svakom trenutku. Ne razmišljam mnogo o svojoj igri, samo tražim načine da pobedimo. na kraju, doći će moja igra dokle god igramo dobro kao tim, a imamo mnogo talenta i svako veče može neko drugi da iskoči. Kem Rediš je sada bio ta razlika. Teško je da ne igraš cele godine i onda u finalu uskočiš u rotaciju i pogađaš teške šuteve, dodaje Bogdan koji je trenutno u plej-ofu na proseku od 12,8 poena, 4,3 skoka, 2,8 asistemcija, 1,6 ukradenih lopti za 32,7 minuta na terenu.

Peti meč dva tima će odigrati u petak (2.30) po srednjevropskom vremenu u Milvokiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije