PET DANA DO POČETKA KVALIFIKACIJA ZA OI: Navijači vetar u leđa ka Tokiju

G. K.

24. 06. 2021. u 19:44

PET dana je ostalo do početka košarkaškog Olimpijskog kvalifikacionog turnira u Beogradu, a po onome kako su odigrali pripremne utakmice, izabranici Igora Kokoškova mogu mirne glave da čekaju utorak i prvi meč sa Dominikanskom Republikom.

ПЕТ ДАНА ДО ПОЧЕТКА КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ОИ: Навијачи ветар у леђа ка Токију

FOTO: M. Vukadinović

Uz osvojen "Akropolis kup" i trijumf nad Meksikom u poslednjoj proveri (81:77), jedina briga našeg selektora jeste slatke prirode i tiče se konačnog sastava koji će napasti japansku vizu.

Trenutno Kokoškov na raspolaganju ima 16 igrača, što znači da su četvorica višak. Najrealnije deluje da to budu neki od onih koji su dobijali manju minutažu ili roviti. Centra moskovskog CSKA, Milutinova, i dalje muči rame, dok je Avramović dobio udarac na treningu zbog čega je preskočio susret sa "sombrerosima".

Bilo kako bilo, i sam Kokoškov je izjavio da će konačnih 12 saopštiti u poslednji čas. Ono što je de fakto jeste to da koja god imena bude u sastavu, predstavljaće velikog favorita da uz pomoć ograničenog broja navijača (30 odsto kapaciteta) na tribinama dvorane "Aleksandar Nikolić" obezbedi kartu za Tokio.

Inače, danas je počela prodaja ulaznica putem servisa www.tickets.rs, kao i na prodajnim mestima Ticket vision. Ulaznice kategorije 1 po danu koštaju 2.000 dinara, iz kategorije 2 su 1.500, a iz kategorije 3 - 1.000 dinara.

Grupa A: Srbija, Filipini i Dominikanska Republika, grupa B: Italija, Senegal i Portoriko. Samo će pobednik obezbediti učešće na OI.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)