NEDOVIĆ O NEIGRANJU ZA SRBIJU: Pošto mora da se crta ljudima... Nikakva povreda nije u pitanju

Novosti online

22. 06. 2021. u 11:13

Odluka srpskog košarkaša Nemanje Nedovića da ne igra za reprezentaciju na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre uzdrmala je košarkašku javnost u Srbiji.

НЕДОВИЋ О НЕИГРАЊУ ЗА СРБИЈУ:  Пошто мора да се црта људима... Никаква повреда није у питању

foto Evroliga

Košarkaš Panatinaikosa je u dogovoru sa selektorom odlučio da preskoči kvalifikacije koje se u od 29. juna do 4. jula održava u Beogradu.

"Bio sam u stalnom kontaktu sa Igorom i doktorima. Objasnio sam im situaciju iz aprila i maja, tada nisam trenirao. Nisam mogao ništa da radim. Sada je bolja situacija, ali opet moram da mirujem, ne smem da treniram. I kada se oporavim skroz, biće mi potrebno da da se malo po malo vratim u sport. Zglob ću da sredim, ali ovo je druga stvar. Dogovorili smo se da preskočem kvalifikacioni turnir zbog zdravlja, pa ćemo videti da li ću biti spreman za Olimpijske igre. Videćemo posle 4. jula šta ćemo, da li ću biti potreban. Igor zna moje kvalitete", rekao je srpski košarkaš za TV Arenu.

Nakon njegove izjave počela su brojna nagađanja, pa je Nedović osetio potrebu da se ponovo oglasi i stavi tačku na spekulacije.

"Pošto mora da se crta ljudima… Nikakva povreda nije u pitanju, strogo mirujem zbog posledica kovida", napisao je na Tviteru srpski as.

Foto; Printskrin Tviter

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)