OBRADOVIĆ DO VIDOVDANA: Sudbina oko eventualnog povratka trofejnog trenera u Partizan znaće se do kraja juna

G. K.

21. 06. 2021. u 08:30

VREME velikih odluka je pred Željkom Obradovićem. Najtrofejniji košarkaški trener u Evropi ima ponudu Partizana da se vrati kući, u klub sa kojim je 1992. osvojio prvu od devet evroligaških titula.

ОБРАДОВИЋ ДО ВИДОВДАНА: Судбина око евентуалног повратка трофејног тренера у Партизан знаће се до краја јуна

FOTO: M. Vukadinović

Mada su mnogi mediji pod vinjetom "ekskluzivno" objavili da je dogovor između sportskog direktora Zorana Savića i Obradovića već postignut i da je potpisana trogodišnja saradnja, tako nešto (još) nije istina. Pregovori su u toku, što je priznao i sam Savić.

- Apsolutno nismo sve završili. To nije istina. Pričamo sa Obradovićem, ali su pregovori daleko od gotovih - izjavio je Savić za Sport klub.

VUČIĆ: VELIKA VEST ZA SRBIJU

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je mogući povratak Obradovića na klupu crno-belih.

- Ako je istina, čestitam i Željku i Partizanu, to je velika vest za našu zemlju, on je legenda, mislim da je osvojio najviše evropskih trofeja. Želim mu mnogo uspeha i pobeda i da i Partizan i Srbiju vrati na evropski tron - poručio je Vučić.

Sam Obradović je u više navrata napomenuo da će odluku doneti krajem meseca, a prema nekim informacijama, poslednji rok je 28. jun. Naime, do tada je rođeni Čačanin dao vremena da Uprava kluba iz Humske obezbedi finansijske garancije za narednu sezonu.

Ono što je činjenica jeste da je trenutno u crno-beloj javnosti stanje opšte mobilizacije. Svi, od navijača do bivših igrača i funkcionera, pozivaju proslavljenog stručnjaka da ponovo sedne na klupu kluba sa kojim je ispisao najslavnije stranice istorije. Na ruku tome idu scene od pre dva dana sa Zlatibora. Tamo je Obradović bio na svadbi sina još jedne Partizanove legende, Dragana Kićanovića, gde su viđeni kako zajedno pevaju navijačke pesme.

Ljubav je to. I ljubav je ponekad ludost, a kako sam kaže Obradović, zar ludost nekad nije dobra?

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)