FENOMENALNI DURENT UNIŠTIO MILVOKI: Bruklin na korak do finala Istoka (VIDEO)

Novosti online

16. 06. 2021. u 08:19

BRUKLIN Netsi pobedili su Milvoki sa 114:108 i poveli sa 3-2 u seriji u polufinalu Istočne konferencije. Brutalan meč odigrao je Kevin Durent.

ФЕНОМЕНАЛНИ ДУРЕНТ УНИШТИО МИЛВОКИ: Бруклин на корак до финала Истока (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Sjajni košarkaš meč je završio sa 49 poena, 17 skokova i 10 asistencija, uz šut iz igre 16/23.

O utakmici bivšeg igrača Oklahome i Golden Stejta će se pričati, jer ovo što je uradio ne viđa se često. Sam je pobedio Bakse i doveo Bruklin na korak do finala.

Odlično prvo poluvreme odigrao je tim Majka Budenholzera koji je posle 24 minuta košarke imao prednost od 16 razlike - 43:59. Ipak, na kraju ni to nije bilo dovoljno da se upiše trijumf.

Gostima nije bio dovoljan ni raspoloženi Janis Adetokumbo. Grk je na ovom meču postigao 34 poena i imao 12 uhvaćenih lopti.

Bruklin je odigrao strašno drugo poluvreme koje je dobio sa 22 razlike - 61:49, što je bilo dovoljno da se ponovo povede u seriji.

Durent je u ovom triujmfu imao pomoć u Džefu Grinu, koji je šutirao 7/8 za tri poena, a iz igre je ukupno imao 8/11 za 27 poena. Dvocifren kod Netsa je bio još samo Blejk Grifin sa 17 poena. Na drugoj strani osim Adetokumba dobru utakmicu je odigrao Kris Midlton koji je postigao 25 poena.

Šesti meč ovih rivala na programu je u noći između četvrtka i petka od 2.30, a domaćin je Milvoki.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a