KOŠARKAŠICE SPREMNE ZA EP: Srpkinje otputovale u Valensiju

Tanjug

14. 06. 2021. u 15:25

ŽENSKA košarkaška reprezentacija otputovala je u Valensiju, gde će na Evropskom šampionatu braniti bronzanu medalju osvojenu pre dve godine u Beogradu.

КОШАРКАШИЦЕ СПРЕМНЕ ЗА ЕП: Српкиње отпутовале у Валенсију

FOTO: KSS

Selektorka Srbije Marina Maljković na put je povela 14 igračica, od kojih će dve morati da se vrate u Beograd posle PCR testiranja, a pre tehničkog sastanka u sredu.

Na put su krenule: Maja Miljković, Sonja Vasić, Saša Čađo, Nevena Jovanović, Jelena Bruks, Dajana Butulija, Aleksandra Crvendakić, Ivon Anderson, Jovana Nogić, Ana Dabović, Maja Škorić, Maša Janković, Anđela Dugalić i Tina Krajišnik.

Srpski tim takmičenje u grupi B u "La Fonteti" otvara u četvrtak 17. juna, prvi rival biće selekcija Italije, u 18.00 časova.

Preostale duele u grupi igraće u matine terminu od 12.00 časova, u petak 18. juna protiv Grčke, odnosno u nedelju 20. juna protiv Crne Gore.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?