SPREMAN ZA LIDERSKU ULOGU: Kori Volden i dogodine u Zvezdi

G. K.

11. 06. 2021. u 19:22

PRETHODNIH dana kruže informacije kako bi plejmejker Crvene zvezde Kori Volden mogao da na leto pređe u redove grčkog Olimpijakosa.

СПРЕМАН ЗА ЛИДЕРСКУ УЛОГУ: Кори Волден и догодине у Звезди

FOTO: Evroliga

Međutim, što se tiče samog Amerikanca, on nema ništa protiv da i naredne sezone ostane među beogradskim crveno-belima. Zvezdaši su sinoć igrali drugu utakmicu finala plej-ofa Superlige Srbije sa Megom.

- Spreman sam da budem lider ove ekipe u Evroligi i sledeće sezone. Računajte na mene - poručio je američki organizator igre u klupskom podkastu.

Momak sa Floride je istakao da je u sezoni na izmaku bilo teško motivisati se igrajući pred praznim tribinama.

- Ovde su navijači fantastični. Nažalost, zbog pandemije nisu mogli na tribine. Sa njima je nemoguće da se izgubi utakmica u Evroligi. Bilo je čudno, čuješ sve na terenu, saigrače, protivnike, trenere, vođenje lopte i škripanje patika. Nadam se da će u novoj sezoni to da bude mnogo bolje.

Takođe, govorio je o odluci da iz redova Partizana pređe u "najljućeg rivala".

- Pričao sam sa porodicom i prijateljima i doneo odluku da obučem dres Crvene zvezde. Najveći razlog je taj što sam shvatio da je došlo vreme da zaigram u Evroligi. Tako sam mogao sebe da prezentujem na najvišem nivou. Nije bilo lako doneti odluku tokom pandemije. Pobedila je želja da jurim svoje snove - podvukao je Volden.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024