DOBRIĆ I LAZIĆ: Drago nam je da smo osvojili trofej, ispunili smo glavni cilj

Novosti online

28. 05. 2021. u 23:13

CRVENA zvezda je osvojila ABA ligu, pošto je u petoj utakmici finala pobedila Budućnost sa 67:60. Branko Lazić je kao kapiten crveno-belih podigao još jedan trofej.

ДОБРИЋ И ЛАЗИЋ: Драго нам је да смо освојили трофеј, испунили смо главни циљ

FOTO: KK Crvena zvezda

Pohvalila je desetka kluba sa Malog Kalemegdana navijače, ali i istakao da je ekipa ispunila cilj za ovu sezonu.

- Želim da se zahvalim saigračima, ljudima u klubu i navijačima koji su bili uz nas. Svima onima koji nisu bili tu, ali su nas bodrili sa malih ekrana. Teška sezona je iza nas. Imali smo svaka dva tri dana utakmice, sedam puta duple programe, koronu, uz sve te probleme uzeli smo Kup, a večeras smo ispunili glavni cilj, koliko za dva dana nastavljamo dalje - rekao je Lazić.

Ognjen Dobrić odigrao je sjajnu seriju i nije krio oduševljenje zbog nove titule. Takođe, pohvalio je i ekipu Budućnosti.

- Očekivlai smo tešku seriju, bili smo spremni psihički i fizički da odradimo sve od sebe. Čestitam ekipi i navijačima koji su bili tu. Naravno i ekipi Budućnosti koja se borila fer i korektno. Drago mi je što smo mi osvojili trofej - istakao je Dobrić.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a