JOKIĆ UNIŠTIO PORTLAND: Eksplozija Srbina za brejk Denvera (VIDEO)

Novosti online

28. 05. 2021. u 08:10

NIKOLA Jokić je ponovo predvodio Denver do pobede u plej-ofu, pošto je njegov tim uspeo da vrati brejk i pobedi Portland 120:115.

ЈОКИЋ УНИШТИО ПОРТЛАНД:  Експлозија Србина за брејк Денвера (ВИДЕО)

Foto AP

Jokić je ponovo bio briljantan. MVP partija od 36 poena, 11 skokova i 5 asistencija, a treba spomenuti i sjajnog Ostina Riversa koji je bio jedan od ključnih igrača sa 21 poenom i 4 skoka uz 2 asistencije.

U redovima Portlanda se istakao Dejm Lilard sa 37 poena i 5 asistencija, dok je 22 ubacio Si Džej Mekalum, 18 Norman Pauel, a 17 Karmelo Entoni.

Utakmica je otvorena "vatrom". U prvoj četvrtini je ubačeno čak 69 poena pošto su Nagetsi vodili sa 39:30, pa su Blejzersi morali svojski da se potrude ne bi li nadoknadili taj zaostatak.

Zahvaljujući sjajnom Jokiću, Portland nije uspeo da se vrati u vođstvo i na poluvremenu imao 5 poena zaostatka, a Jokića nisu zaobišle ni batine protivničkih centara, kao što možete videti u situaciji sa Enesom Kanterom.

U trećoj četvrtini, vodila se velika borba što se prelilo i na ostatak meča i gledali smo veliku dramu. Kada je delovalo da će bekovski deo Portlanda potpuno nadigrati Denverov, tada se pojavio Ostin Rivers.

Pogađao je neke bitne šuteve, pogotovo dalekometnu trojku preko Dejma Lilarda i sa dve trojke odbio nalet Blejzersa. Potom je Jokić došao do daha, pa je pri rezultatu 118:115 i promašenim slobodnim bacanjima Montea Morisa uhvatio ofanzivni skok i postavio konačnih 120:115.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)