BEOGRAD PA BELGIJA: Košarkašice Srbije spremaju se za Evropsko prvenstvo

Novosti online

24. 05. 2021. u 15:13

ŽENSKA košarkaška reprezentacija Srbije, posle povratka sa Zlatibora, nastavlja pripreme u beogradskom Sportskom centru Vizura.

БЕОГРАД ПА БЕЛГИЈА: Кошаркашице Србије спремају се за Европско првенство

FOTO: FIBA

Selektorka Marina Maljković će u nastavku priprema za Evropsko prvenstvo u Valensiji i Olimpijske igre u Tokiju računati na 22 igračice: Ivanu Racu, Snežanu Bogićević, Maju Miljković, Sonju Vasić, Sašu Čađo, Saru Krnjić, Nevenu Jovanović, Jelenu Bruks, Dajanu Butuliju, Aleksandru Crvendakić, Ivon Anderson, Nikolinu Milić, Draganu Stanković, Jovanu Nogić, Anu Dabović, Maju Škorić, Mašu Janković, Anđelu Dugalić, Tinu Krajišnik, Ivanu Katanić, Minu Đorđević i Sofiju Olić.

Prema planu priprema, najbolje srpske košarkašice naredna dva dana treniraće u Beogradu, a potom putuju u Belgiju gde će krajem nedelje učestvovati na turniru na kome će osim selekcije domaćina za protivnike imati reprezentacije Nigerije i Portorika.

Srpska ženska reprezentacija od 17. juna igraće na Evropskom prvenstvu, gde će joj rivali u grupi biti Italija, Grčka i Crna Gora, dok će na Igrama u Tokiju u prvoj fazi takmičenja odmeriti snage sa Kanadom, Španijom i Korejom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)