ŠTO JE LUDOVAO, LUDOVAO JE: Emilijano Martinez ide na prevaspitavanje

Novosti online

23. 12. 2022. u 18:06

NAKON što su osvojili Svetsko prvenstvo u fudbalu, umesto da slave na dostojanstven način, glavni deo slavlja Argentinaca vrteo se oko vređanja Francuza.

ШТО ЈЕ ЛУДОВАО, ЛУДОВАО ЈЕ: Емилијано Мартинез иде на преваспитавање

Tanjug/AP

Na tapetu je bio Kilijan Mbape, ali nisu ništa bolje prošli ni ostali igrači ove reprezentacije, kao ni sama Francuska kao fudbalska velesila.

U svemu je prednjačio golman Aston Vile, Emilijano Martinez, koji je radio razne gluposti tokom utakmice, ali i nakon što je sve završeno.

On je u jednom trenutku, nakon što mu je dodeljena zlatna rukavica, napravio jako neukusan gest koji su svi osudili.

Branio se Martinez kasnije kako je sve uradio jer su mu navijači Francuske zviždali, ali naravno da postoje i drugi načini da se iskaže nezadovoljstvo.

Uostalom on je tu da trpi i zvižduke protivničkih navijača, a obzirom da treba da bude primer za buduće generacije zaista je ružno sve što je do sada uradio.

O svemu je morao govoriti i trener Emilijana Martineza u Aston Vili, Unai Emeri, koji nije bio baš fasciniran njegovim ponašanjem tokom slavlja. Izgleda da mu sledi prevaspitavanje na kultnom "Vila parku'.

- Kada imate velike emocije teško ih je kontrolisati. Razgovaraću sa njim naredne nedelje o njegovim proslavama. Poštujem to što je trenutno u nacionalnom timu, ali kada je ovde, onda je on naša odgovornost. Moraćemo mu to dati do znanja - bio je jasan Emeri.

Čini se da trener Aston Vile nije bio fasciniran ponašanjem Martineza, te da će neke stvari morati drugačije raditi kada se vrati u klupske prostorije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)