SLUŠTAJTE ME PAŽLJIVO! Makron ušao u svlačionicu nakon meča Argentina - Francuska! Evo šta je predsednik poručio svojim sunarodnicima

Novosti online

19. 12. 2022. u 20:28

FUDBALERI Francuske nisu uspeli da se prethodnog dana na prelepom Lusail stadionu po drugi put za redom domognu svetsku krune.

СЛУШТАЈТЕ МЕ ПАЖЉИВО! Макрон ушао у свлачионицу након меча Аргентина - Француска! Ево шта је председник поручио својим сународницима

FOTO: Printskrin

Na tribinama je bio smešten i predsednik Francuske Emanuel Makron, koji je nakon poraza njegove zemlje od Argentine otišao u svlačionicu i igračima se obratio sa nekoliko reči podrške.

- Slušajte me pažljivo. Oduševili ste milijarde ljudi koji su gledali ovu utakmicu. Odigrali ste sjajnu utakmicu. Ovo je lekcija iz koje se može puno naučiti. Nakon takve utakmice griže savesti će sigurno biti. Molim vas. nemoj da vam bude žao. Vi ste stvarno sjajan tim - rekao je Malron, dodavši:

- Pokazali ste srce, glad i volju za pobedom. Zato sam hteo doći ka vama i zahvaliti vam na tome. Hvala onima koji mogu reći zbogom ovoj ekipi. Ima puno vrlo mladih igrača koji će učiniti puno više od mene kao predsednika.

Nakon toga, Makrona su igrači počastili aplauzima. Predsednik Francuske je takođe pohvalio igrače u intervjuu za RMC TV.

- Pred kraj prvog poluvremena bili smo jako daleko od našeg cilja. I pre je bilo velikih povrataka, ali to je vrlo retko u istoriji fudbala. Vratili smo se na pravi put u velikoj meri. Izvanredno je što su i Mbape i cela elipa napravili. Neizmerno sam verovao u pobedu. Tada smo učinili čudo vrativši se ni iz čega. I imali smo meč - loptu rezimirao je sve predsendik Francuske.

Francuska je ostala na dva osvojena trofeja - prvi 1998. godine kada je bila domaćin turnira i drugi u Rusiji pre četiri godine. Sledeći trofej loviće 2026. godine u SAD, Meksiku i Kanada, a s obzirom na mlade i talentovane igrače, nema sumnje da će imati i tada ulogu jednog od favorita.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)