MAKRON UPAO U SVLAČIONICU MAROKA: Predsednik Francuske je ovo morao da kaže u lice rivalu (VIDEO)

Novosti online

15. 12. 2022. u 22:27

PREDSEDNIK Francuske Emanuel Makron odlučio se prethodne noći na smeo potez, te je nakon završetka polufinalnog meča Mundijala upao u svlačionicu suparničkog Maroka.

МАКРОН УПАО У СВЛАЧИОНИЦУ МАРОКА: Председник Француске је ово морао да каже у лице ривалу  (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Razlog leži u tome da je imao veliku želju da lično čestita Sofijenu Amrabata, reprezentativcu "lavova Atlasa", koji je svojom srčanošću oduševio ljubitelje fudbala širom sveta. 

Njegovim briljantim partijama bio je oduševljen i predsednik Francuske, koji je nakon što se pozdravio sa većinom rivalskih igrača konačno naleteo i na čoveka kojeg traži. 

- Bio si najbolji vezista turnira - poručio je Makron članu italijanske Fiorentine koji bi uskoro mogao napraviti transfer karijere.

Nema sumnje da je ovaj Makronov potez oduševio mnoge, te se još jednom videlo da je fudbal sport koji razbija sve granice i barijere.

Nakon čestitki Amrabatu prvi čovek zemlje "galskih petlova" je otišao u svlačionicu svoje reprezentacije gde je vladala apsolutna ludnica.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)