"NE PLAŠIM SE": Oglasio se ostrvski tragičar nakon meča Engleska - Francuska! Hari Kejn progovorio i o Sautgejtu

Novosti online

11. 12. 2022. u 11:25

REPREZENTATIVCI Francuske nakon velike drame eliminisali su Englesku sa Mundijala u Kataru, a aposlutni tragičar Ostrvljana bio je Hari Kejn.

НЕ ПЛАШИМ СЕ: Огласио се острвски трагичар након меча Енглеска - Француска! Хари Кејн проговорио и о Саутгејту

FOTO: AP/Tanjug

Kapiten engleske fudbalske reprezentacije priznao je da mu je teško pao poraz od Francuske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru, prenose britanski mediji.

Trikolori su sinoć savladali gordi albion sa 2:1, a Kejn je promašio penal u 84. minutu za izjednačenje.

- Na svakoj utakmici sam spreman da izvedem jedanaesterac ili dva. Pre nego što priđem lopti, znam kako ću da izvedem taj šut, a tako je i sada bilo. Prvi penal sam odlično izveo, drugi nije bilo dobro. Kao kapiten, moram to da prihvatim. Ovaj poraz strašno boli, ali sam ponosan na sve svoje saigrače, jer smo odigrali dobar meč. Dobro smo igrali na celom Mundijalu. Nažalost, idemo kući ranije nego što smo planirali - rekao centarfor Engleske i londonskog Totenhema.

On je istakao da želi da Garet Sautgejt ostane selektor Engleske.

- Ne plašim se za ovu generaciju igrača. Imamo previše talenta i napredujemo. Svi želimo da Sautgejt ostane, ima ugovor, ali ipak on mora da odluči. Međutim, moram da kažem da je reprezentacija od dana njegovog dolaska silno napredovala. Pogledajte gde smo sada, a gde smo bili ranije. Ponavljam, svi se nadamo da će ostati sa nama - zaključio je Kejn.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)