NE MOGU DA VERUJU: Hrvatska javnost čula kako srpski TV komentator prenosi kada Hrvati daju gol, a kako kada ga prime (VIDEO)

Novosti online

06. 12. 2022. u 15:32

JAPAN i Hrvatska su se sastali u osmini finala Mundijala čiji je domaćin Katar, epilog je izazvao euforiju u gotovo svim hrvatskim medijima, ali i jedno čuđenje.

НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈУ: Хрватска јавност чула како српски ТВ коментатор преноси када Хрвати дају гол, а како када га приме (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Dok se u našoj zemlji još tuguje što je Srbija je ispala, jer se našla na začelju grupe B (sve grupe, stanje na njima, te raspored utakmica koje se danas igraju i koje slede na Mundijalu možete odmah da vidite kada kliknete OVDE), na stadionu "Al džanub" viđen je istinski triler.

Iako je vrednost reprezentacije Hrvatske, po specijalizovanom sajtu Transfermarkt, čak 377 miliona evra, a japanske selekcije 154 miliona, tek posle velike drame Hrvati su prošli u četvrtfinale, savladavši upornu azijsku selekciju koja je prethodno pobedila i Nemačku i Španiju.

A usred veliko slavlja hrvatskih medija, jedan po jedan počeli su da prenose i snimak iz Srbije.

I to tonski snimak zabeležen tokom televizijskog prenosa pomenute utakmice Hrvatska - Japan.

"Srpski komentator nije mogao skriti za koga navija u drami Hrvatske i Japana", piše portal Indeks, a uz nadnaslov "MA, NIJE MOGUĆE", Večernji list je konstatovao "Srpski komentator nije sakrio da navija za Japance". Kako je to zvučalo u TV prenosu, najpre kada je Japan poveo, a potom kada je Hrvatska izjednačila, pogledajte, odnosno poslušajte i sami:

Podsetimo, Hrvatska će u četvrtfinalu za rivala imati Brazil, koji je zgromio Južnu Koreju.

Za senzaciju se pobrinuo Maroko koji je eliminisao Španiju, dok je potom Portugal nokautirao Švajcarsku, napunivši joj mrežu u osmini finala, što je izazvalo očaj u švajcarskim medijima.

Na portalu "Novosti" vas, u posebnoj sekciji, čekaju sve najnovije, najvažnije i najzanimljivije vesit vezane za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (40)