VLAHOVIĆ U NEVERICI: Jedna nevolja nikada ne ide sama

Novosti online

29. 11. 2022. u 08:33

Ceo upravni odbor fudbalskog kluba Juventus iz Torina odlučio je sinoć da podnese ostavku i to predstavlja kraj ere Andrea Anjelija, preneo je francuski sportski list Ekip (L'Equipe).

ВЛАХОВИЋ У НЕВЕРИЦИ: Једна невоља никада не иде сама

Foto AP

Pozivajući se na pisanje italijanskih medija, Ekip je preneo da to predstavlja veliko iznenađenje.

Anjeli je za predsednika italijanskog fudbalskog kluba postavljen 29. aprila 2010. godine, a pored njega odlazi i potpredsednik Pavel Nedved, na toj funkciji od oktobra 2015. godine.

Ekip piše da je Juventus imao razočaravajuće rezultate. Četvrti u Seriji A prošle sezone, Juventus je trenutno na trećem mestu u prvenstvu Italije.

Izvršni direktor Juventusa Mauricio Arivabene dobio je instrukcije da ubrza tekuće poslove do formiranja novog upravnog odbora, javila je agencija Frans pres.

Juventus u čijim redovima igraju dvojica srpskih reprezentaticaca – Filip Kostić i Dušan Vlahović, koji se nalaze na Mundijalu u Dohi, navodno je loše poslovao u periodu od 2018. do 2020. godine, te je tužilaštvo u Torinu krajem oktorbra pokrenulo opsežnu istragu.

Ostavka Anjelija označila je i kraj vladavine pomenute porodice, a Andrea je bio četvrti predstavnik čuvene italijanske familije. Na čelo najtrofejnijeg italijanskog kluba stigao je u maju 2010. godine.

Od tada je Juventus devet puta osvajao Skudeto, posle čega je ekipa upala u rezultatsku krizu, prepustivši tron Interu i Milanu.

Definitivno je Vlahoviću naišao loš period u karijeri, nikako da zaigra kako treba na Svetskom prvenstvu, a i klub mu je u velikom problemu. Nadamo se da će se promeniti bar za početak ovo prvo u petak protiv Švajcarske i da ćemo gledati pravog Dušana iz Fiorentine.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)