"IZGLEDA KAO DA IGRAJU TERMIN, PA ĆE POSLE NA PIVO": Hrvat brutalno udario po Srbiji i Piksiju

Novosti online

29. 11. 2022. u 08:25

HRVATI se raduju svom trijumfu protiv Kanade i ivici prolaska u narednu fazu Svetskog prvenstva, ali isto tako čini se slave remi Kameruna i Srbije, šta bi tek bilo kada bi "orlovi" napustili Katar.

ИЗГЛЕДА КАО ДА ИГРАЈУ ТЕРМИН, ПА ЋЕ ПОСЛЕ НА ПИВО: Хрват брутално ударио по Србији и Пиксију

FOTO: Tanjug/AP

Definitivno komšije ne mogu da prestanu da vire u tuđe dvorište, pa je tako bilo i u emisiji o Mundijalu na nacionalnoj televiziji Hrvatske.

Naime, Joško Jeličić, bivši hrvatski vezista, sada je stručni konsultant na HRT i nije štedeo „orlove“.

- Znale su da se dogode situacije u kojima bi Srbija otišla s pet igrača u napad i onda se nakon izgubljene lopte niko ne bi vratio u odbranu. Ovo me podseća na rekreativni termin na kojem ima još deset minuta do kraja, kad ne može niko ništa i čekamo kad ćemo na pivicu - rekao je Jeličić.

Zatim je otišao i korak dalje u analizi.

- U Srbiji ima ozbiljnih igrača koji se nisu vraćali u odbranu. Da su pomakli poslednju liniju nazad deset metara kad su videli da Kamerunci idu grlom u jagode, postigli bi još dva-tri gola. Izašao im je i najbolji štoper Strahinja Pavlović, a ušao Stefan Mitrović, koji je bio promašaj. Loša je odluka i što nije igrao Nemanja Gudelj jer Maksimović je odigrao utakmicu za zaborav - dodao je Jeličić.

Zaključio je prilično žestoko.

- Kod vođstva Srbije 3:1 stvari na terenu su izgledale neverovatno, čak i neozbiljno. Čudno mi je da Piksi nije reagovao tako da je uveo jednog igrača koji bi stabilisao njegov tim - završio je on.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)