GOTOVO JE! Sergej Milinković Savić u Juventusu

Novosti online

22. 11. 2022. u 10:02

Fudbaler Lacija, srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić postigao je dogovor sa Juventusom, koji bi važio od jula sledeće godine, tvrdi italijanska "Gazeta delo Sport".

ГОТОВО ЈЕ! Сергеј Милинковић Савић у Јувентусу

FOTO: M. Vukadinović

Novinar italijanskog lista Alfredo Pedula navodi da je srpski fudbaler dogovorio lične uslove ugovora sa Juventusom.

"Milinković Savić bi u Juventusu trebalo godišnje da zarađuje šest miliona evra plus bonusi. Do dogovora je došlo posle sastanka menadžera igrača Mateje Kežmana i predstavnika Juventusa. Ovaj dogovor će važiti od jula 2023. godine", tvrdi Pedula.

On ističe da je ostalo da se dva kluba dogovore oko visine obeštećenja.

Pedula podseća da je Milinković Savić u prethodnih nekoliko godina bio u italijanskim medijima "glavna zvezda prelaznog roka". Međutim, predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito nije želeo da proda srpskog fudbalera.

"Milinković Savić ima ugovor sa Laciom do juna 2024. godine, a Lotito traži obeštećenje od 100 miliona evra, pošto zna da niko neće da ponudi taj novac. Srpski fudbaler je voljan i da produži ugovor sa Laciom", piše italijanski novinar.

On ističe da se u narednih nekoliko meseci očekuju pregovori između predstavnika Lacija i Juventusa, a konačnu reč o ovom transferu daće predsednik rimskog kluba.

Pedula podseća da u Juventusu već igraju srpski fudbaleri Filip Kostić i Dušan Vlahović, koji zajedno sa Milinković Savićem trenutno nastupaju na Svetskom prvenstvu u Kataru.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

AMERIKANCI PRAVE JEDAN BLOK UNUTAR EVROPE: Predsednik otkriva šta će se u narednom periodu dešavati na političkoj sceni