MOŽEMO DA POBEDIMO SRBIJU: Granit DŽaka motivisan pred duel sa "orlovima"

Novosti online

28. 11. 2022. u 20:25

FUDBALER Švajcarske, Granit Džaka je nakon poraza od Brazila izašao pred novinare, gde je fokus srpskih novinara bio na meču narednom duelu, onom protiv Srbije.

МОЖЕМО ДА ПОБЕДИМО СРБИЈУ: Гранит Џака мотивисан пред дуел са орловима

Tanjug/AP

Zvezda Arsenala je pažnju ovdašnje javnosti skrenuo 2018. godine kada je gol protiv Srbije proslavio gestikulacijom dvoglavog orla.

- Za mene nije bitno da li igram protiv Srbije, Brazila ili bilo koga. Profesionalac sam. Uvek pristupam isto, rekao je Džaka, a prenosi "Sportal".

Potom je Švajcarac analizirao Srbiju.

- Srbija je jako dobra. Ima Mitrovića, opasna je po krilima i teško je uporediti da li je jača nego u Rusiji. Svakako verujem da i mi imamo dobar tim, možemo da je pobedimo. Uostalom, kao i bilo koga.

Tvrdi vezista da njegovu selekciju nije poremetio poraz od "salesaa".

- Veoma smo razočarani, bili smo dobri, branili jako dobro, ali kada primiš ovakav gol onda je teško. Napravili smo mnogo pozitivnih stvari, ali znamo kakav je Brazil, ima tri tima podjednakog kvaliteta. Ako neko može da šutne 10 puta Brazilu, pokažite mi taj tim, zaključio je Granit Džaka.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)