NEVEROVATNA SRBIJA! Ovo mogu samo "orlovi", Mitrović je ovako uvećao prednost Srbije

Novosti online

28. 11. 2022. u 12:23 >> 12:27

NEVEROVATNA utakmica između Srbije i Kameruna, poveli su "afrički lavovi", a u strelce za "orlove" upisao se i Aleksandar Mitrović.

НЕВЕРОВАТНА СРБИЈА! Ово могу само орлови, Митровић је овако увећао предност Србије

FOTO: Tanjug/AP

Od 53. minuta Srbija ima prednost 3:1, a do nje je došla neverovatnom akcijom koju je krunisao golom Aleksandar Mitrović.

Dušan Tadić se izborio za loptu na sredini, prosledio je do Aleksandra Mitrovića, a on do Filipa Kostića. Nije tu bio kraj, usledilo je proigravanje Sergeja Milinković-Savića, a potom dodavanje do Andrije Živkovića koji je mogao da šutira, ali je proigrao Aleksandra Mitrovića.

Podsetimo, poveli su Kamerunci, a potom je usledila neverovatna igra Srbije. Strahinja Pavlović je orlovima doneo prednost u prvom minutu nadoknade, a u trećem usledilo je opšte ludilo. Potom je Sergej Milinković-Savić oduševio Srbiju sjajnim golom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)