HRVATSKA BRUKA: Milan Borjan sramno izvređan na Mundijalu! "Komšije" mu udarile i na porodicu (VIDEO)

Novosti online

27. 11. 2022. u 18:55

FUDBALSKE reprezentacije Hrvatske i Kanade sastale su se danas u ukviru drugog kola grupne faze Mundijala. Pored lepih golova i uzbuđenja na terenu, meč su obeležile i sramne scene sa tribina.

ХРВАТСКА БРУКА: Милан Борјан срамно извређан на Мундијалу! Комшије му удариле и на породицу (ВИДЕО)

Tanjug/AP

U centru pažnje bio je golman Kanade i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan, koji je prilikom svakog kontakta sa loptom izviždan od strane navijača iz Hrvatske.

Umesto da uživaju u slasti velike pobede i bodre svoju reprezentaciju, oni su odlučili da upute sramne uvrede na račun čuvara mreže šampiona Srbije i njegove porodice.

- Borjane ustašo, Borjane ustašo! Žena ti je k**va Borjane - skandirale su naše komšije 

Borjan je uoči meča označen kao "zvezdaš koji kaže da nije rođen u Hrvatskoj, već u srpskoj Dalmaciji i Krajini", a usledile su salve uvrede putem društvenih mreža na njegov račun.

- To mnogo govori o njima. Vređanje, pretnje i takva doza primitivizma. Dosta prijatelja imam iz Hrvatske i nikada nisam gledao ko je odakle. Ja ću se uvek ponositi sa mestom svog rođenja. Kada sam se rodio 87' godine, rodio sam se u Republici Srpskoj Krajini i uvek ću se time dičiti. Svako ima pravo da misli drugačije. Mogu da me mrze, mogu da me vole, ali nikad ne mogu da mi promene pripadnost i rodno mesto - rekao je Borjan za "Kurir" neposredno nakon žreba.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)