"MOLE DA NEJMAR SLOME NOGE": Brazilac ljut zbog stava navijača

Novosti online

26. 11. 2022. u 12:57

NAJBOLjI fudbaler Brazila Nejmar doživeo je povredu u duelu sa Srbijom i propustiće naredne dve utakmice grupne faze. Neki navijači "selesaa" ne vole fudbalera PSŽ-a, pa su mnogi likovali zbog onoga što mu se desilo protiv "orlova".

МОЛЕ ДА НЕЈМАР СЛОМЕ НОГЕ: Бразилац љут због става навијача

FOTO: AP

Naime, njegov saigrač iz reprezentacije Rafinja oglasio se na Instagramu veoma iznerviran onim što su navijači poručili Nejmaru.

- Navijači Argentine tretiraju Mesija kao Boga. Portugalski navijači doživljavaju Ronalda kao kralja. Brazilci se mole da Nejmar slomi nogu. Najveća greška Nejmarove karijere je što je rođen u Brazilu. Ova zemlja ne zaslužuje njegov talenat - napisao je igrač Barselone na pomenutoj društvenoj mreži.

Ostaje da se vidi da li će se kod Brazila osetiti izostanak Nejmara. Nema sumnje da je veoma važan za Titeov tim, uprkos tome što južnoamerička selekcija ima mnogo vrhunskih igrača.

Brazil u drugoj rundi Mundijala igra protiv Švajcarske u ponedeljak od 17 sati.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)