PA, DOKLE VIŠE? Novi maler za Srbiju: Piksi otkrio da se povredio još jedan "orao"

Novosti online

19. 11. 2022. u 15:18

FUDBALSKA reprezentacija Srbije juče je ubedljivo porazila Bahrein u kontrolnoj utakmici pred premijeru u Kataru. Selektor Dragan Stojković Piksi imao je dosta glavobolja zbog povrđenih igrača uoči meča, a dobra vest je bila da je Dušan Vlahović zaigrao, kao i da je Aleksandar Mitrović izjavio da će biti spreman za Brazilce. Ipak, Piksi je otkrio da se još jedno ime pojavilo na listi povređenih "orlova".

ПА, ДОКЛЕ ВИШЕ? Нови малер за Србију: Пикси открио да се повредио још један орао

FOTO: M. Vukadinović

Malerima nema kraja, a u pitanju je sjajno krilo Torina Nemanja Radonjić, što je i sam seleketor potvrdio.

- I Radonjić je takođe bio van plana da igra jer je juče na treningu osetio nešto što ga je zabolelo u predelu zadnje lože. Ni tu nisam želeo da uzimam bilo kakav rizik. Učinićemo sve da svi bude u stroju i spreman, kao što se nadamo u za Veljkovića, koliko ćemo uspeti, videćemo - završio je Stojković.

FOTO: EPA

Podsetimo, do prvog meča Srbije u Kataru ostalo je samo još 5 dana, a Radonjić bi mogao da bude taj "iks faktor" i "tas na vagi" koji će svojom prodornošću staviti na muke protivniče odbrane. 

Srbija se nada da će momak koji igra u fantastičnoj formi ove sezone u Seriji A biti na raspolaganju strategu nacionalnog tima kada ih povede na megdan "kariokama" 24. novembra.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)