"ORLOVI" PRECRTANI! Objavljena prognoza za Katar, šanse Srbije nikakve

Novosti online

20. 06. 2022. u 11:05

Specijalizovani sajt "The Analyst" napravio je prognozu pobednika Svetskog prvenstva u Kataru.

ОРЛОВИ ПРЕЦРТАНИ! Објављена прогноза за Катар, шансе Србије никакве

FOTO: AP/Darko Vojinovic

Fudbalska reprezentacija Srbije ne kotira se dobro na listi favorita, štaviše, "orlovi" su totalno potcenjeni.

Statističari, očigledno, ne veruju u Srbiju i našem timu daju jako male šanse za uspeh na Mundijalu, gotovo nikakve. Čak su Katar, Iran i Južna Koreja ispred izabranika Dragana Stojkovića.

Bilo kako bilo, prema analizi ovog statističkog portala "The Analyst", "orlovi" imaju tek 0,24 odsto šanse da osvoje SP. 

Naši rivali u grupi, za izuzetkom Kameruna, stoje dosta bolje. Švajcarska ima jedan odsto šanse da se okiti titulom, a Brazil je sa 15,73 odsto drugi favorit Mundijala. Kamerun stoji još lošije od Srbije, i ova afrička selekcija je jedna od tri kojoj se ne daje ni promil šanse da stigne do titule. 

Za prvog favorita proglašen je aktuelni svetski prvak Francuska. "Trikolorima" se daje 17,93 odsto šansi da odbrane titulu, što nije uspelo nikome još od 1962. godine i dvostruke titule Brazilaca.

Na drugom mestu je upravo Brazil sa 15,73 odsto šansi, a treći su Španci koji imaju 11,53 odsto šansi za podizanje "zlatne boginje".

Potom slede Englezi, Belgijanci, Holanđani, Nemci i Argentinci, a prvih 10 favorita kompletiraju Portugalci i Hrvati sa 2,31 odsto...

BONUS VIDEO - Bjelica slavi NBA titulu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)