"DAJEM ŽIVOT ZA 'BOGINJU'!" Srbijo, spremi se, Nejmar se baš "naoštrio" za Mundijal

Z. Ć.

08. 05. 2022. u 17:17

FRUSTRACIJE zbog neosvojene Lige šampiona lečiće u Kataru. Prva zvezda Brazila, fudbalski maestro Nejmar, mnogo žali što se sa Pari Sen Žermenom nije popeo na krov Evrope ove sezone, ali će utehu potražiti sa svojom reprezentacijom na predstojećem svetskom prvenstvu. Toliko je silno motivisan da je rekao kako bi "život dao za čuvenu Boginju".

ДАЈЕМ ЖИВОТ ЗА БОГИЊУ! Србијо, спреми се, Нејмар се баш наоштрио за Мундијал

FOTO: AP

Nejmar je u razgovoru sa prijateljem i igračem Flamenga Dijegom Ribasom na društvenim mrežama otkrio da se uveliko priprema za Mundijal i fizički i psihički, jer želi da se prikaže u najboljem svetlu. Kao što je poznato, Brazilci će prvi meč na SP igrati protiv Srbije, 24. novembra na stadionu u Lusailu.


- Silno sam želeo da osvojim Ligu šampiona sa PSŽ, nažalost, nismo uspeli. Sada mi je cilj da godinu završim osvajanjem svetske titule sa Brazilom. Počeo sam da se pripremam za to, fizički i mentalno, da bi sve prošlo kako treba i da Brazilu donesemo trofej. Daću život svoj za taj pehar. Dva puta sam igrao na Mundijalima i znam kako to izgleda. Ako nisi potpuno spreman, šansa će ti otići iz ruku, zato ne smem da dozvolim da mi ponovo pobegne - istakao je Nejmar.


Mnogo su ga boleli zvižduci navijača Pari Sen Žermena zbog izneverenih očekivanja i ispadanja iz Lige šampiona, ovoga puta od Reala.


- Naravno da niko ne voli da bude izviždan, pogotovo na domaćem terenu. To su tužne stvari, ali moram da nađem snagu da to prevaziđem. Dobro pamtim sve ljude koji su mi pomogli kada sam došao i sada igram za njih. Ne mogu sebi da dopustim da zvižduci utiču na mene, da izneverim svoju porodicu. Pokušavam da izađem još jači posle svakog neuspeha. 

DRUŠTVENE MREŽE SU OPASNE


NEJMAR ne želi da komentariše kritike sa društvenih mreža, za koje kaže da su jako opasne.


- Mislim da društvene mreže više škode nego što pomažu. Jer, ako odigraš dobro i pobediš, sve su lepe vesti i osmesi. Ali, kada nije tako i kada se gubi, onda nije dobro za tebe da čitaš sve što se tamo piše. I može da bude jako teško ako nemaš nikog da ti pomogne da sve to prevaziđeš. Društvene mreže su u ovo doba vrlo opasna stvar - uveren je Nejmar.

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)