TRI DANA KADA ĆE CELA SRBIJA GLEDATI MUNDIJAL: Raspored mečeva "orlova" na Svetskom prvenstvu u Kataru!

D. N.

01. 04. 2022. u 19:23

U Dohi je obavljen žreb za Svetsko prvenstvo u fudbalu čiji je domaćin Katar, a reprezentacija Srbije ne samo da je saznala tri rivala u preliminarnoj, grupnoj fazi, već i raspored svojih nastupa.

ТРИ ДАНА КАДА ЋЕ ЦЕЛА СРБИЈА ГЛЕДАТИ МУНДИЈАЛ: Распоред мечева орлова на Светском првенству у Катару!

Ilustracija

Voljom žreba, "orlovi" su svrstani u grupu G, u kojoj su još i Brazil i Švajcarska (s kojima smo, pomalo neverovatno, bili i u grupi na prošlom šampionatu planete), te Kamerun.


Prvi meč će "orlovi" igrati protiv Brazila, 24. novembra.

Potom sledi utakmica sa Kamerunom, 28. novembra, a 2. decembra Piksijevi izabranici igraće sa Švajcarskom.

Ako naša selekcija bude među dve najbolje u grupi G, nastaviće takmičenje u osmini finala, u suprotnom - vratiće se kući.

Mundijal u Kataru počinje 21. novembra i završava se 18. decembra 2022.


Orlovi lete u Katar: Kada te strpljenje vodi 


Prisetimo se kada je Dragan Stojković Piksi dolazio na klupu Srbije nije davao mnoga obećanja, inteligentno pokušavajući da umiri i ugasi „žeđ“ nacije. Tražio je samo jedno – strpljenje. To je dobio, a vratio nam rezultatom i reprezentacijom u koju verujemo. Rezultat glasi, da ponovimo: Srbija je bez poraza u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. 

Природа нас учи управо стрпљењу. ВОДАВОДА, званична вода фудбалске репрезентације Србије, хиљадама година настаје у природи која је стрпљиво чува у дубоким слојевима земље и мудро оплемењује свим есенцијалним минералима. Због тога је ВОДАВОДА савршено интелигентни производ природе пун минерала који су потребни нашем телу за боље здравље и квалитетнији живот, а нашим Орловима за нове победе и стрпљење које ће им бити потребно у Катару!

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spaktakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)