TIMOŠČUK DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU: U Ukrajini ga proglasili izdajicom, bivša supruga mu poželela da sanja mrtvu decu, a sada novi šok

Novosti online

01. 04. 2022. u 14:07

ANATOLIJ Timoščuk imao je saobraćajnu nesreću u Rusiji. Ukrajinac, koji je bio stalna meta svojih zemljaka prvih nedelja specijalne operacije Rusije u Ukrajini, doživeo je još jednu neprijatnost.

ТИМОШЧУК ДОЖИВЕО САОБРАЋАЈКУ: У Украјини га прогласили издајицом, бивша супруга му пожелела да сања мртву децу, а сада нови шок

Foto Printskrin

Zbog odluke da ostane u Rusiji i nastavi da radi kao trener u Zenitu, žestoko ga je vređala bivša supruga Nadežda u nemačkim medijima, ali i nekadašnji saigrači iz reprezentacije Ukrajine.

FS Ukrajine mu je zbog toga što nije osudio Rusiju oduzeo sve počasti, trofeje, ali i trenersku licencu. Bez obzira na to što je i dalje rekorder po broju utakmica, jer je za Ukrajinu odigrao 144 meča.

Prema pisanju ruske Gazete, Anatolij Timoščuk doživeo je saobraćajnu nesreću na putu do trening centra Zenita. Ukrajinac na sreću nije povređen, ali je zbog cele situacije propustio trening.

- Anatolij je dobro. Nije bilo zdravstvenih posledica. Timoščuk se već vratio na dužnost – rekao je za Čempionšip generalni direktor Zenita Aleksandar Medvedev.

Timoščuk je član stručnog štaba Zenita od 2017. godine. Počeo je na kraju sezone 2016/17. kod Rumuna Mirčee Lučeskua, zatim je ostao u stručnom štabu kod Italijana Roberta Mančinija i zadržao mesto u timu sadašnjeg trenera Sergeja Semaka, pod čijim vođstvom je Zenit poslednji put postao prvak države.

Anatolij Timoščuk je kao fudbaler igrao za Zenit u koji je došao 2007. iz Šahtjora iz Donjecka. Tu je postao kapiten, a dve godine kasnije otišao je u Bajern. Sa Zenitom je osvojio šampionat i Superkup Rusije, kao i Kup UEFA i Superkup Evrope.

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spaktakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri