SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Evo gde možete da gledate žreb za Mundijal u Kataru

Novosti online

01. 04. 2022. u 08:55

ŽREB za Mundijal u Kataru biće održan danas od 18 sati u Dohi, a reprezentacija Srbije iz "trećeg šešira" čekaće rivale na najvećoj smotri fudbala ove godine.

СВЕ ЈЕ СПРЕМНО ЗА СПЕКТАКЛ: Ево где можете да гледате жреб за Мундијал у Катару

N. Iljukić

Srbija je predvođena selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem na impresivan način izborila plasman među 32 najbolje selekcije na svetu, a briljantna pobeda protiv Portugala u Lisabonu dodatno je pojačala ambicije na Mundijalu.

Svetsko prvenstvo će se drugi put uzastopno igrati bez Italije, priređeno je mnogo senzacija, sada je došao red da vidimo i protiv koga ćemo igrati na prvom zimskom Mundijalu u istoriji, a žreb će biti prenošen direktno na RTS 1.

U trećem šeširu, uz selekciju Srbije, još su Senegal, Iran, Japan, Maroko, Poljska, Južna Koreja i Tunis, tako da ove selekcije ne mogu da budu rivali izabranicima selektora Stojkovića u grupi.

U prvom šeširu su Katar, Brazil, Belgija, Francuska, Argentina, Engleska, Španija i Portugal, u drugom Meksiko, Holandija, Danska, Nemačka, Urugvaj, Švajcarska, SAD i Hrvatska, a u četvrtom Kanada, Kamerun, Gana, Saudijska Arabija, Ekvador i pobednici preostala tri baraža - Peru - Australija.

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spaktakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)