PARTIZAN PORAZOM ZAVRŠIO SEZONU U SUPERLIGI: Mladost zahvaljujući Bojoviću srušila crno-bele

Novosti online

18. 05. 2021. u 17:32 >> 19:57

FUDBALERI Partizana porazom su završili sezonu u Superligi Srbije. Bolja od crno-belih bila je lučanska Mladost sa 1:0.

ПАРТИЗАН ПОРАЗОМ ЗАВРШИО СЕЗОНУ У СУПЕРЛИГИ: Младост захваљујући Бојовићу срушила црно-беле

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Hrabro je Mladost ušla u ovaj meg i nagrađena je sa tri boda koja je ekipi iz Lučana doneo iskusni Milan Bojović.

Sjajni napadač ispratio je odličnu akciju svog tima i glavom sa druge stative zakucao loptu u mrežu Vladimira Stojkovića.

Izabranici Darka Rakočevića se nisu odlučili za odbrani svog gola, već su kad god im se ukazala prilika pokušavali da ugroze gol gostiju.

DUEL Jović (Partizan) i Gordić (Mladost)/FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Istina, imao je Partizan posed i bolje prilike - najbolju propustio Jović kada je iz neposredne blizine šutirao preko gola. Pokušavali su igrači Aleksandra Stanojevića da izbegnu poraz, ali u tome nisu uspeli.

Zanimljivo ovo je druga uzastopna pobeda Mladosti protiv crno-belih u Lučanima. Rezultat je bio identičan i 2019. godine.

Partizan je doživeo drugi poraz ovog proleća i sezone je okončao na drugom mestu na tabeli sa 95 bodova, dok je Mladost sedma na tabeli sa 54 boda.

Sastavi timova:

MLADOST (4-2-3-1): Milović – P. Jovanović, Šatara, Mićević, Leković – Radivojević, Baha – Selenić, Gordić, S. Jovanović – Bojović.

PARTIZAN (4-2-3-1): Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević – Šćekić, Jojić – Jović, Natho, Holender – L. Marković.

DRUGO POLUVREME: Mladost - Partizan 1:0

90+5. MINUT - Kraj utakmice! Velika pobeda Mladosti.

85. MINUT - Izveo je Partizan dva uzastopna kornera, trebao je da dobije i treći, ali sudija Ostraćanin nije video da je Leković izbacio loptu preko gola.

82. MINUT - Mogao je Miljković da promeni rezultat, dva puta je pokušao i oba puta su igrači Mladosti izblokirali šuteve.

74. MINUT - Jedna od najboljih prilika za crno-bele. Dobro je glavom šutirao Uroševića nakon kornera, no lopta je otišla preko gola Milovića.

71. MINUT - Lutovac je ušao sa klupe i uneo živost. Upravo on se našao u šansi, ali je njegov pokušaj izblokiran, pa će gosti dobiti samo korner.

64. MINUT - Pokušavaju crno-beli da dođu do izjednačenja, za sada im to ne uspeva pošto fudbaler Mladosti odlično stoje na terenu i ne dozvoljavaju gostima da ih ozbiljnije ugroze.

55. MINUT - Iz još bolje pozicije je probao Natho, ali baš kao i Urošević nije to uradio onako kako je želeo.

53. MINUT - Probao je Urošević iz slobodnog udarca. Nije to bila lošta pozicija, ipak nije bilo problema za Milovića.

46. MINUT - Najbolja prilika za Partizan odmah na početku drugog poluvremena. Šćekić je glavom spustio loptu za Jovića, ovaj je iz neposredne blizine šutirao preko gola.

PRVO POLUVREME: Mladost - Partizan 1:0

45. MINUT - Pojačao je Partizan pritisak u finišu prvog dela utakmice. Domaći su uspeli da se odbrane i sa prednošću odu na odmor.

39. MINUT - Konačno su gosti zapretili golu Mladosti. Holender je šutirao praktično sa zemlje, ali je lopta otišla preko gola.

34. MINUT - Nema mnogo uzbuđenja nakon što su Lučanci poveli. Pokušao je Miljković u jednoj situaciji, no našao se u ofsajdu.

24. MINUT - Sjajna akcija domaćih krunisana je golom. Radivojević je centrirao sa leve strane, a na drugoj stativi sam je ostao Milan Bojović i glavom zakucao loptu u mrežu gostiju.

14. MINUT - Hrabar pokušaj Šatare. Šutirao je sa nekih 30 metara. Ipak, lopta je otišla pored gola, pa golman crno-belih nije morao da reaguje.

12. MINUT - Domaći su prvi put zapretili golu koji čuva Vladimir Stojkovića. Odlično je iskosa sa leve strane tukao Radivojević, ali lopta je otišla malo pored gola.

8. MINUT - Mladost je uspela da se oslobodi početnog pritiska gostiju, te je sada lopta malo više na polovini Partizana.

2. MINUT - Prva opasnost viđena je odmah na startu meča. Natho je tukao levom nogom sa nekih 17 metara, isprečio se i odlično reagovao Milović.

1. MINUT - Počela je utakmica u Lučanima!

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili