KRSTIČIĆ PONOVO NA MARAKANI? Evo od čega zavisi njegov povratak u Zvezdu...

Novosti online

18. 05. 2021. u 16:27

NENAD Krstičić i Crvena zvezda pokušaće ponovo da otvore vrata povratku.

КРСТИЧИЋ ПОНОВО НА МАРАКАНИ? Ево од чега зависи његов повратак у Звезду...

FOTO: M. Vukadinović

Čini se da fudbaler AEK-a nikada nije bio bliži povratku u Zvezdu. Postoji obostrana želja, kluba i igrača, da se obnovi saradnja. 

Grčki mediji prenose da je Krstičić odmah nakon poslednjeg meča sa Arisom direktno sa stadiona krenuo put Srbije, gde je već prebacio svoju porodicu. Takođe, Krstičić je saopštio upravi AEK-a da želi da napusti ekipu ovog leta, godinu dana pre isteka ugovora.

Agent Krstičića razgovarao je i sa upravom kluba i istakao da Krstičić neće potraživati novac ukoliko ga AEK pusti da napusti ekipu kao slobodan igrač.

AEK-u se nije dopao taj predlog, klub želi da zaradi od transfera, te će igrač u slučaju da želi raskid ugovora pre juna 2022. godine na adresu AEK morati da stigne odgovarajuća ponuda. 

Kako Telegraf saznaje, šanse da Krstičić ovog leta završi na Marakani su otprilike 50:50! Obostrana želja nije sporna, ali Zvezda ne nije raspoložena da plaća obeštećenje, jer klub ima finansijske probleme nakon pandemije koja je uticala na prihode od prodaje ulazica u Evropi, kao i od transfera koji su zatajili na Marakani od pojave korona virusa.

Takođe, Zvezda ne želi ni da nagomilava igrače, jer već ima nekoliko igrača koji pokrivaju poziciju Krstičića u veznom redu, pa ne namerava da se zaleće s njegovim transferom.

Ukoliko bi Krstičić uspeo da sklopi dogovor sa AEK-om da ga pusti kao slobodnog igrača, ili ukoliko se obeštećenje maksimalno smanji, moglo bi se očekivati da on završi na Marakani ovog leta. U suprotnom, šanse za njegov povratak se smanjuju.

(Telegraf) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili