NEPONOVLJIVA PONUDA: Nagrada je gajba piva, a evo šta treba da uradite da biste je osvojili

Promo

19. 05. 2021. u 09:00 >> 09:11

NIKAD lakše do besplatnog rashlađenja ovog leta!

НЕПОНОВЉИВА ПОНУДА: Награда је гајба пива, а ево шта треба да урадите да бисте је освојили

FOTO: Promo

Igraj se u MerkurXtip-u i rashladi leto uz "Desetka" pivo (powered by Carlsberg)! Pogodi tiket i stiže ti gajba piva na adresu!

Za sve majstore kladionice, ali i za one koji možda još ne znaju da to jesu, MerkurXtip spremio je veliku poklon akciju na www.merkurxtip.rs. Od 15. maja do 11. juna svaki igrač sa dobitnim online tiketom, sa minimalnom uplatom od 100 dinara i ukupnom minimalnom kvotom 24, dobiće gajbu sa 24 “Desetka” piva na željenu adresu!

Kažu da pivo, uz kafu, najbolje održava prijateljstva decenijama unazad i prosto rečeno – život bez njega bio bi dosadan. Uz to, teško da ima nešto bolje za rashlađenje u toplim letnjim mesecima. Ova akcija će svakom pojedincu, ali i ekipi iz kraja, rashladiti leto i podgrejati atmosferu za vreme praćenja vrhunskih sportskih događaja.

I ne samo to, leto, roštilj, kampovanje, pivo, a vi nakratko razmislite i nastavite niz...

SVI UČESTVUJU! Bilo da ste novoregistrovani ili sa nama od početka – okušajte svoje znanje i veštinu, sastavite dobitni tiket i častite sebe i svoju ekipu.

"Desetka" je tu da nas podseti i na neke od najboljih fudbalara svih vremena: Pelea, Maradone, Mesija, Del Pjera, Dragana Stojkovića Piksija, a kvalitet „Desetke“ je za desetku!

Izreka kaže "Ne može jare i pare", a mi kažemo može. I pivo i pare!

I to nije sve – postoji i drugi način da dođete do besplatne gajbe "Desetke".   

Zapratite MerkurXtip na instagramu i uz malo kreativnosti, u kampanji darivanja, možete osvojiti ne samo pivo, već i televizor. Ima li boljeg načina da se pripremimo za predstojeće Evropsko prvenstvo, nego uz obezbeđeno rashlađenje i LG UHD od 49 inča?!

Igrajte se i uzdravlje!

Vaš MerkurXtip, uvek blizu!

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije