STANKOVIĆ POSLE PRODUŽETAK SARADNJE: Preponosan sam na ukazanoj šansi, ne odustajemo od ciljeva

Novosti online

18. 05. 2021. u 15:16

DEJAN Stanković produžio je ugovor sa Crvenom zvezde i na klupi crveno-belih ostaće do 2024. godine. Nije krio zadovoljstvo 42-godišnji stručnjak zbog nastavka saradnje sa šampionom Srbije.

СТАНКОВИЋ ПОСЛЕ ПРОДУЖЕТАК САРАДЊЕ: Препоносан сам на указаној шанси, не одустајемо од циљева

FOTO: FK Crvena zvezda

Stanković je Crvenu zvezdu, do sada, vodio na 63 meča i ostvario učinak od 50 pobeda, devet remija i četiri poraza. Ekipa je u proseku postizala 2.56 golova po utakmici.

- Preponosan sam na ukazanoj šansi od strane kluba da vodim moju Crvenu zvezdu. Hvala svima na strpljenju i poverenju. U glavi sam imao samo produžetak saradnje na obostrano zadovoljstvo. Ima još dosta da se radi, ne odustajemo od ciljeva, treniram zlatne momke, imam sjajan stručni štab... Samo još "Marakana" da se otvori za publiku, pa da budemo kompletni - rekao je Stanković.

Svetsan je šef stručnog štaba crveno-belih da se ne živi od minulog rada koji je bio odličan.

- Zvezda uvek iziskuje novo dokazivanje. Kad se jedno poglavlje završi, stavi se tačka i već se prelazi na sledeće. Mi smo spremni da odgovorimo na sve izazove. Sledeći cilj je osvajanje Kupa i daćemo sve od sebe da donesem dugo čekanu duplu krunu. I onda ponovo od početka. Zvezda voli da se seća, ali traži nove izazove i uspehe - zaključio je Stanković.

Podsetimo, Crvena zvezda do kraja sezone u Superligi Srbije ima još jednu utakmicu koja se igra sutra od 16 sati na stadionu "Rajko Mitić", a rival je ekipa Metalca.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu