BAJER ČUVA DRAGOVIĆA: Iskusnom štoperu ponuđen novi ugovor

M. B.

15. 05. 2021. u 22:09

BIO je u Beogradu, istakao da mu je dolazak u Crvenu zvezdu velika želja, navodno su utanačeni čak i detalji saradnje, ali završetak posla i nije tako blizu kako se u prvi mah činilo.

БАЈЕР ЧУВА ДРАГОВИЋА: Искусном штоперу понуђен нови уговор

Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL/POOL

Austrijski reprezentativac Aleksandar Dragović (30) odigrao je dobro poslednje dve utakmice za Bajer iz Leverkuzena što je izgleda zaintrigiralo novog stratega "aspirindžija" Hanesa Volfa da izađe pred čelnike kluba i zatraži novi ugovor za iskusnog defanzivca.

Te informacije su još daleko od sigurnih i proverenih, ali imajući u vidu probleme koje Leverkuzen ima sa odbrambenim igračima zadržavanje u svom "dvorištu" je realnije od dodatne potrage na tržištu. Braća Bender, Sven i Lars su najavili povlačenje, Timoti Fonsu Mensa se još oporavlja od teške povrede, dok je Jonatan Ta blizu odlaska sa "Baj arene". U takvoj situaciji i kada se zna da je Dragović odličan u poslednje vreme logično je očekivati da uskoro krenu pregovori o produžetku saradnje.

Pored toga, za Dragovića postoji interesovanje iz Turske, kao i od Kelna i moskovskog Dinama. Želja Dragovića i Crvene zvezde definitivno nije sporna u celoj priči, ali ostaje pitanje da li će neki drugi, prvenstveno finansijski interesi, odvesti priču o transferu austrijskog reprezentativca u potpuno drugom smeru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024