SUPRUGA BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ostavili ste ga u invalidskim kolicima, pa gurnuli u blato

Novosti online

13. 05. 2021. u 08:19

TAMARA Vešović, supruga bivšeg fudbalera Crvene zvezde Marka Vešovića, osula je paljbu po Legiji, klubu za koji trenutno nastupa reprezentativac Crne Gore.

СУПРУГА БИВШЕГ ФУДБАЛЕРА ЗВЕЗДЕ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Оставили сте га у инвалидским колицима, па гурнули у блато

Foto: N.Paraušić

Tamara je besna zbog načina na koji se klub iz Varšave ophodi prema njenom dragom, pa je sav "prljav veš" iznela na društvenim mrežama.

Vešović je prošle godine doživeo stravičnu povredu kolena na meču protiv Slaska, pa je oporavak bio težak i dug. Pre peha koji ga je zadesio bio je jedan od najboljih igrača ekipe iz Varšave, međutim, nakon povratka nije uspeo da se izbori svoje mesto u prvom timu.

Igra za rezervni tim Legije i klub mu verovatno neće ponuditi produžetak saradnje.

"Kada se najbolji fudbaler povredi zato što daje 101% klubu, a vi ga ostavite samog u invalidskim kolicima kada putuje na operaciju u Francusku - da li je to porodica? Kada mu kažete da vi ne možete da pokrijete troškove operacije i rehabilitacije, da li je to familija? Kada mu kažete da prekine oporavak i hitno se vrati u klub iako nije spreman ni 80% zato što vi nemate doktora, da li je to familija? Kada mu kažete da prvo mora da igra četvrtu ligu, u blatu, kako bi se izborio za prvi tim, kada ga ne poštujete i ne date mu da igra ni minut, da li je to familija?" upitala je gospođa Vešović na svom Instagram profilu.

Foto: N.Paraušić

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

SVETSKI DAN BORBE PROTIV DIJABETESA: Izazovi i rešenja za prevenciju i kontrolu ove hronične bolesti