SVE POBEDE DO KRAJA: Stanković traži maksimalnu koncentraciju protiv Rada

Đ. S.

04. 05. 2021. u 18:46

TITULA je u džepu fudbalera Crvene zvezde, sada je preostalo samo da se utisak iz odlične sezone podeblja rekordima i priznanjima od kojih su osvajanje više od 100 bodova i nastavak niza bez poraza ostvarivi već sutra.

СВЕ ПОБЕДЕ ДО КРАЈА: Станковић тражи максималну концентрацију против Рада

FOTO: FK Crvena zvezda

Novi-stari šampion države gostuje Radu na Banjici (sutra, 18.00 Arena 1), koji se u poslednje vreme nalazi u dobroj formi i čini sve da zadrži glavu iznad vode i ne potone u drugoligaški rang srpskog fudbala.

Uz navedeno, izabranici Dejana Stankovića imaju priliku da još jednom ubedljivom partijom danas stignu i do 100 golova u aktuelnom takmičarskom ciklusu.

- Gledam samo moju ekipu, spremam utakmicu po utakmicu i znam koliko sebe dajemo, koliko smo mečeva odigrali ove godine i koliko smo toga "prebacili" preko naših leđa, tako da gledamo samo sebe i ne bih da komentarišem ništa drugo što je van Crvene zvezde - rekao je šef struke crveno-belih Stanković, osvrćući se na dobru formu "građevinara".

Neće Deki dopustiti nikakvo opuštanje u ekipi, iako u prvenstvu nema više takmičarskog motiva, ali ekipa mora da ostane u tonusu, jer je 25. maja finale Kupa Srbije sa Partizanom i prilika da se osvoji dupla kruna, prvi put posle 14 godina.

- Kada se dođe do jednog cilja sigurno da možemo da očekujemo pad koncentracije, na tome ćemo raditi i to nam je prvi zadatak, jer sezona traje još mesec dana. Igrači moraju na pravi način da pristupe obavezama, zbog njih samih, da ne bi došli u rizik od mogućih povreda, jer pad koncentracije obično vodi takvim situacijama. Moja obaveza je da držimo koncentraciju do poslednjeg dana treninga, poslednje utakmice i da budemo pravi. Ne želim opuštanje, nije to u našem mentalitetu, na tome smo radili već više od godinu dana, da na svakoj utakmici budemo oni pravi i pristupimo kao da se radi o finalu, tako će biti i sada.

DRAGOVIĆA MERKA I KELN

JEDNA od meta čelnika sa stadiona "Rajko Mitić" u letnjem prelaznom roku, Aleksandar Dragović, na meti je i Kelna prema navodima iz nemačkih medija. Aktuelnog štopera Bajer Leverkuzena koji na leto postaje slobodan igrač "jarčevi" merkaju, jer ne moraju da plate obeštećenje, pošto imaju određene finansijske probleme. Pored Kelna, nemački Skaj je istakao da Dragovića želi i Dinamo iz Moskve.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BIĆE 3:0 ZA ZVEZDU: Legenda crveno-belih uverena u ubedljivu pobedu protiv Partizana