MARKU NIKOLIĆU PRESEO USKRS: Zenit ponizio Lokomotivu!

Novosti online

02. 05. 2021. u 20:03

MEČ koji je trebalo da bude derbi ruskog prvenstva između Zenita i Lokomotive iz Moskve, koju sa klupe vodi Marko Nikolić, završen je ubedljivom pobedom domaćina rezultatom 6:1 (3:0).

МАРКУ НИКОЛИЋУ ПРЕСЕО УСКРС: Зенит понизио Локомотиву!

FOTO: EPA

Srpski trener je prethodna dva meseca nosilac priznanja za najboljeg trenera u Rusiji, a tim je vezao šest pobeda u Aprilu, a današnji dan neće pamtiti po dobrom. 

Ipak, kako je utakmica počela tim iz Sankt Peterburga, koji je bio apsolutni favorit, opravdao je, ali i nadmašio sva očekivanja. Već na poluvremenu bilo je 3:0 za Zenit.

Artjom Dzjuba je načeo mrežu gostiju iz Moskve u 19. minutu, da bi Sardar Azmun s dva gola u 39. i 45. minutu najavio potop Lokomotive.

Nastavio je Zenit da vozi lokomotivu, a Azmun je u 46. minutu stigao do het-trika. Koban po golmana Giljermea bio je ponovo Dzjuba u 51. minutu, kada je pukla „petarda“ u mreži Lokomotive.

Kamano je s druge strane uspeo da postigne utešni pogodak, ali je Brazilac Malkom u 67. minutu postavio konačnih i nestvarnih 6:1.

Jedan od najtežih poraza Srbina Marka Nikolića u trenerskoj karijeri, a dogodio se baš na najveći hrišćanski praznik - Uskrs. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati