ZIDAN OBELEŽIO MEĐUNARODNI DAN KNJIGA: Jedan detalj kod francuskog trenera izazvao veliku pažnju (FOTO)

Novosti online

24. 04. 2021. u 17:56

JEDAN detalj svima je privukao pažnju kod francuskog trenera.

ЗИДАН ОБЕЛЕЖИО МЕЂУНАРОДНИ ДАН КЊИГА: Један детаљ код француског тренера изазвао велику пажњу (ФОТО)

FOTO: Tviter/Zidane

U petak 23. aprila obeležen je Međunarodni dan knjige, a trener Reala Zinedin Zidan objavio je fotografiju kako bi obeležio dan pisane reči. Ipak, pažnju javnosti privukao je njegov izbor odeće. 

Zidan se fotografisao dok sedi na podu sobe u društvu kućnog ljubimca, a njegov stajling izazvao je šarenolike reakcije 28 miliona njegovih pratilaca na Instagramu. 

Francuz, koji je oduvijek bio simbol elegancije i stila, još jednom je pokazao da čak i u trenerci kod kuće može biti u trendu.

Trenerka u ljubičastoj boji, u skladu je s bojama knjige i kauča u pozadini. Kapuljača na glavi Zidana daje onaj mladalački šarm koji, uprkos svojih 48 godina, Zizu nije izgubio.

FRANCUZU za fotografiju koju je objavio nije trebala ni poruka, već samo široki osmijeh. Uslijedili su brojni komentari na društvenim mrežama, poput onog "Tebe niko ne može mrzeti".

Neki, međutim, nisu sasvim razumjeli zbog čega je Francuz objavio ovakvu fotografiju pa je bilo i komičnih komentara poput:

"Zidane Teletabisu" ili "Ne, Zidane, nakon svega što si postigao ne možeš objaviti takvu fotografiju".

Inače, Zidan zarađuje veliki novac objavama na Instagramu. Francuz inkasira 200.000 evra za svaku sponzorisanu objavu, zahvaljujući broju pratilaca i angažmanu koji ima s njima, jer u svojim publikacijama uvijek dobije hiljade interakcija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)