EMOTIVNA NINA STOJANOVIĆ NAKON ELIMINACIJE SRBIJE: Znam koliko nam je bilo teško, zato sam i plakala (VIDEO) (FOTO)

Novosti online

17. 04. 2021. u 16:11

ŽENSKA teniska reprezentacija Srbije nije uspela danas da se plasira u plej-of za plasman u Svetsku grupu Bili Džin King kupa, pošto je poražena od selekcije Kanade u Kraljevu sa 3:0.

ЕМОТИВНА НИНА СТОЈАНОВИЋ НАКОН ЕЛИМИНАЦИЈЕ СРБИЈЕ: Знам колико нам је било тешко, зато сам и плакала (ВИДЕО) (ФОТО)

FOTO: Teniski savez Srbije

Odlučujući bod Kanadi donela je Lejla Fernandez koja je posle velike borbe i gotovo tri sata igre pobedila Ninu Stojanović sa 3:6, 6:3, 6:4.

- Tri jako tesna meča smo odigrale. Pokazali smo dobar tenis. Ja sam zadovoljna svojom igrom. Osećala sam se još bolje nego na jučerašnjem meču. Igrala sam sa više samopouzdanja. borila sam se, dala sve od sebe, nijanse su presudile. Nijedan poen nisam dobila tek tako, morala sam svaki da zaradim. Pokazali smo izvanredan tenis. Jedino što mogu da kažem protivnici jeste - svaka čast. Bila je fokusirana, što nije lako u ovim okolnostima. Bila bi sasvim druga priča da sam donela bod Srbiji. Verovala sam da možemo da preokrenemo. Jedino što sebi mogu da zamerim je da sam mogla malo bolje odluke da donosim u nekim trenucima - rekla je Nina Stojanović nakon meča. 

FOTO: Teniski savez Srbije

Naša reprezentacija ponovo će igrati u Prvoj grupi evro-afričke zone. 

- Zbog toga su mi suze krenule na intervjuu nakon meča. Svesna sam koliko svaka od nas radi na turnirima. Kada se konačno skupimo sve zajedno svaka od nas želi da na ovakvim takmičenjima pokaže svoju igru. Vraćamo se tamo gde smo bili, nije prvi put da smo u Prvoj grupi evro-afričke zone. Znam koliko nam je teško bilo da dođemo do ovde. Zato me poraz boli, rekla je Stojanovićeva. 

Srpska teniserka potom je govorila o promenama u stručnom štabu, a šta je rekla o selektoru Dušanu Vemiću pogledajte u video klipu: 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna