BARSELONA JAČA NAPAD ZA SLEDEĆU SEZONU: Mesijev veliki prijatelj i kum stiže na "Kamp Nou"?

Novosti online

17. 04. 2021. u 08:59

ARGNETINSKI fudbaler Serhio Aguero napustiće na leto Mančester siti, a uveliko se priča koja bi mogla biti naredna stanica u karijeri sjajnog napadača.

БАРСЕЛОНА ЈАЧА НАПАД ЗА СЛЕДЕЋУ СЕЗОНУ: Месијев велики пријатељ и кум стиже на Камп Ноу?

Foto: EPA-EFE/Julio Cesar Guimaraes

Ovaj 33-godišnjak "Etihad" napušta kao najbolji strelac "građana" svih vremena - postigao je 257 golova u 384 zasad odigrane utakmice.

Argentinac je na kraju sezone slobodan igrač, a favorit za njegovo dovođenje je Barselona. Katalonski klub je, tvrdi pouzdani novinar Niko Skira, ponudio Agueru dvogodišnji ugovor i želi što pre da postigne dogovor s njim. Navodno je jedan od uslova Mesija za ostanak u klubu taj da zahteva da klub dovede napadača top klase, što Aguero svakako jeste, a uz su Lionel i Serhio odlični prijatelji i kumovi.

Ipak, klub sa "Kamp Noua" nije jedini koji želi da dovede sjajnog strelca. U Italiji bi ga voleli videti Inter i Juventus, a francuski mediji javljaju da se u borbu za njega uključio i PSŽ.

Aguero je dres Mančester sitija obukao 2011. godine, kada je za 40 miliona evra stigao iz Atletiko Madrida. Ove sezone je za "građane" odigrao samo 15 utakmica i postigao tri gola.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 15:44

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a