PANTELIĆ IMAO PORUKU ZA STANKOVIĆA I STANOJEVIĆA: Vi treba da budete primer igračima

Novosti online

08. 04. 2021. u 13:15

MARKO Pantelić, zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije i nekadašnji as Crvene zvezde bio je svedok pobede bivšeg kluba. Ipak, pohvalio je i igru crno-belih u prvom poluvremenu:

ПАНТЕЛИЋ ИМАО ПОРУКУ ЗА СТАНКОВИЋА И СТАНОЈЕВИЋА: Ви треба да будете пример играчима

Foto: N.Paraušić

- Derbi prava reč. Videli smo mnogo naboja sa svih strana. Znam da ovu utakmicu emotivno doživljavaju oba tima Stanojević i Stanković što se videlo i po žutim kartonima. Naravno pokušavali su da motivišu ekipu i da je psihološki spreme. Celu utakmicu obojica su vodila jako emotivno.

Imao je Pantelić savet za Stanojevića i Stankovića koji su ulazili u konflikt sa Simovićem:

- Voleo bih da to bude malo manje što se tiče sudija i sa jedne i sa druge strane jer ipak su treneri primeri kako da se ponašaju, ali ih razumem. Poštujem njihovu strast odanost i lojalnost prema klubovima koje vode, međutim oni su dva primera u koje gleda cela Srbija. Daju primer svima.

Osvrnuo se Pantelić zatim i na kompletan derbi:

- Utakmica je bila baš tvrda puna naboja. Partizanu je pripalo prvo  poluvreme, dok je Zvezda iskoristila šansu u nastavku utakmice. Čestitam igračima na fer borbi kao i prijateljskom pozdravu na kraju. 

Na pitanje ko je od igrača odskočio, odnosno da li su mladi “izgoreli” u želji Pantelić je rekao:  

- Derbi je težak meč za mlade igrače, naravno da neko uvek može da odskoči ovog puta to nije bila prilika.  Po tradiciji Partizan  ima defanzivne igrače jako dobre. Rađa se jedan novi defanzivac koji može da bude jako dobar iz škole Partizana. 

(Žurnal) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna