MIJATOVIĆ OTVORENO: Navijam da Zvezda izgubi, crveno-beli imaju primat u srpskom fudbalu

Novosti online

31. 03. 2021. u 12:33

LEGENDARNI srpski fudbaler Predrag Mijatović gostovao je na televizi Prva u emisiji "Jutro" i govorio je o našem fudbalu.

МИЈАТОВИЋ ОТВОРЕНО: Навијам да Звезда изгуби, црвено-бели имају примат у српском фудбалу

FOTO: N. Paraušić

Naravno, najveći akcenat stavio je na svoj Partizan.

- Pratim srpski fudbal, posebno Partizan. Pratim i rezultate drugih klubova, Zvezdu i Dejana Stankovića. Naravno, želim i da Zvezda u drugim utakmicama izgubi, pa zato pratim. U Evropi, naravno, navijam za Zvezdu kada igraju protiv Milana, to je potpuno normalno - rekao je Mijatović.

On smatra da će crno-beli jako teško do titule, a u predstojećem večitom derbiju očekuje pobedu Partizana, makar ona bila i minimalna.

- Pobeda Partizana, neka bude minimalna. Partizan je napravio sjajnu seriju pobeda. Zvezda ima primat u srpskom fudbalu, isto kao Partizan pre nekoliko godina. Isti slučaj kao u Španiji gde se to menja, ali to je pozitivno. Želim da Partizan, ako je ikako moguće, bude prvak - zaključio je nekadašnji fudbaler Real Madrida. 

Podsetimo, posle 28 odigranih kola u Supetligi Srbije ekipa Crvene zvezde ima devet bodova više od Partizana.

Večiti derbi je na programu 7. aprila na stadionu "Rajko Mitić" i posle najveće utakmice srpskog fudbala stanje na tabeli bi moglo da bude promenjeno.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna