LUČANCI ZA 16 U NIZU: Zvezda dočekuje Mladost sa željom da nastavi trijumfalnu seriju

Novosti online

19. 03. 2021. u 19:43

POBEDE nižu kao da su perle, a nova se već smeši. Fudbaleri Crvene zvezde sutra (19.00, TV Arena) će ugostiti Mladost iz Lučana sa jasnom ambicijom da ostvare 16. uzastopnu pobedu u Superligi i sa njom odu na kraći, zasluženi odmor.

ЛУЧАНЦИ ЗА 16 У НИЗУ: Звезда дочекује Младост са жељом да настави тријумфалну серију

Foto: M.Vukadinović

Sledi reprezentativna pauza, a trener crveno-belih Dejan Stanković je već najavio da će igračima dati nekoliko slobodnih dana da se osveže, pred pripreme za sledeći meč. Namestilo se da je to baš večiti derbi sa Partizanom, koji je na programu 7. aprila na "Marakani" i u kom će šampion biti sigurno silno motivisan da vrati stare dugove komšijama.

Crno-beli su bili bolji u prethodnim okršajima i dosta su se zamerili šampionu, a zanimljiv je podatak da je baš Partizan zadnji put pobedio Zvezdu na "Marakani" u prvenstvenom meču. Bilo je to skoro pre tačno četiri godine, 18. aprila 2017, (1:3) a od tada su crveno-beli odigrali 69 superligaških utakmica. Sem u pet remija, pobedili su na svim, tako da se trijumf očekuje i na večerašnjoj, sedamdesetoj protiv Mladosti.

U poslednjih 13 dvoboja sa Zvezdom, Lučanci su samo jednom uspeli da remiziraju, a jesenas su doživeli ubedljiv poraz kod kuće od 0:4.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!