MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: GRANADA 2,40, AJAKS 2,15! Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente

Promo

18. 03. 2021. u 12:30

ČETVRTAK je tradicionalno dan za mečeve Lige Evrope. Pred vama su danas dve poklon kvote kakve nećete moći da nađete nigde na svetu. Ovaj put su u pitanju dvojke na Granadu i Ajaks.

МОЗЗАРТ ДАЈЕ НАЈВЕЋЕ КВОТЕ НА СВЕТУ: ГРАНАДА 2,40, АЈАКС 2,15!  Нигде на планети нећете пронаћи веће коефицијенте

Foto: EPA-EFE/OLAF KRAAK

* Pored toga, Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.

* Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače. Sve što treba da uradiš je da depozit uplatiš i bonus ostvariš. Saznaj više OVDE.

MOLDE – GRANADA (ČETVRTAK, 18.55), DVOJKA 2,40

Čini se da je Granada na pragu četvrtfinala Lige Evrope i da samo čudo može da je spreči da ne nastavi takmičenje. U prvom meču u Andaluziji bilo je 2:0 za domaćina. Revanš se ne igra u Moldeu u Norveškoj već u Budimpešti na Puškaš areni. Šampionat u ovoj skandinavskoj državi još nije počeo, dok je Primera u punom jeku, pa je i to još jedan plus u korist španskog predstavnika. U prvom meču ova dva tima crveni karton je dobio Norvežanin Martin Elingsen, vezista Moldea.

FOTO: EPA

* Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detaljima OVDE.

JANG BOJS – AJAKS (ČETVRTAK, 21.00), DVOJKA 2,15

Šampion Švajcarske je prošle nedelje dugo odolevao u Amsterdamu. Do 62. minuta nije bilo golova, a onda su Klasen, Tadić i Brobi doneli lepu prednost Kopljanicima pred revanš u Bernu. Ajaks je blizu titule u Holandiji, igra odlično, dok je Jang Bojs u krizi, nije dobio već pet mečeva u nizu. Iako poslednjih godina žuto-crni dominiraju u Švajcarskoj imaju čak četiri uzastopna remija u Super ligi Švajcarske. Biće ovo i obračun reprezentativca Srbije Dušana Tadića i uzdanice tima iz Berna Miralema Sulejmanija koji je nekada nosio dres holandskog velikana.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

* Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Hepi Mandej Bonus.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!