POGLEDAJTE SVE GOLOVE LŠ: Real "razbio Atalantu, Mančester siti siguran protiv Borusije (VIDEO)

A. Ilić

16. 03. 2021. u 20:32 >> 21:46

LIGA šampiona nam je donela večeras zanimljive revanš mečeve. U Madridu je Real savladao Atalantu 3:1, a dok je je na puškaš Areni Mančester Siti savladao Borusiju Menhengladbah 2:0.

ПОГЛЕДАЈТЕ СВЕ ГОЛОВЕ ЛШ: Реал разбио Аталанту, Манчестер сити сигуран против Борусије (ВИДЕО)

FOTO: AP

Atalanta je odlično započela meč na stadionu "Alfredo di Stefano". Luis Muriel je dobro proigrao Gosensa u 3. minutu, a ovaj ne uspeva dobro da zahvati loptu. 

Real je tek posle 12 minuta uspeo da uspostavi kontrolu, a domaći u 26. minutu imaju prvu pravu šansu. Vinisijus vuče po desnoj strani, šalje do Benzeme koji mu vraća loptu. Šutira Brazilac, ali biva izblokiran. 

Pravo niotkuda dolazi Real do vođstva u 34. minutu. Loše je ispucao Sportijelo, pogodio je Luku Modrića, koji izlazi pred golmana gostiju, ipak, odlučuje da proigra usamljenog Benzemu za 1:0. 

Veliku šansu Real je imao i u 52. minutu. Vinisijus je krenuo sa svoje polovine, odigrao je sa Mendijem, prošao nekoliko fudbalera Atalante, potom je izašao pred golmana i kada je trebalo da odabere stranu u koju da šutira, poslao je loptu kraj gola! 

Šest minuta kasnije Brazilac se izborio za penal. Najstrožu kaznu realizovao je Serhio Ramos. 

Luis Muriel je u 83. minutu pogodio sjajno iz prekida, a nekoliko minuta kasnije Marko Asensio postavio je konačnih 3:1. 

U drugom meču Mančester Siti slavio je sa 2:0, prvi gol bio je pravo remek delo. Postigao ga je Kevin De Brujne u 12. minutu, šest minuta kasnije Ilkaj Gundogan postavio je konačnih 2:0. 

REAL MADRID - ATALANTA  3:1 (1:0) 
(Benzema 34', Ramos 60', Asensio 85 - Muriel 83) (prvi meč 1:0) 

Sudija Dani Makeli (Holandija) 

Real Madrid: Kurtoa - Načo, Ramos (Eder Militao od 64.), Varane, Mendi - Valverde, Kros, Modrić - Lukas Vazkez Benzema, Vinićijus (Rodrigo od 69.). 

Atlanta: Sportielo - Đimšiti, Romero, Toloi - Gosens, Presina (Kaldara od 84.) , De Run, Majhel, Malivski, Pašalić (Zapata od 46.) - Muriel (Mirančuk od 84.) 

KRAJ DRUGOG POLUVREMENA. REAL MADRID - ATALANTA 3:1 - MANČESTER SITI - BORUSIJA MENHENGLADBAH 2:0 

90+2. MINUT - Rodrigo je oprobao šut, odlično se brani Atalanta. 

85. MINUT - Odmah je sa druge strane odgovorio Marko Asensio. Te je definitivno ugasio svaku nadu Atalante da može do preokreta. POGLEDAJTE GOL OVDE 

83. MINUT - GOL ATALANTA - Luis Murijel je fantastično izveo prekid. Šutirao je pod prečku, a Kurtoa ne uspeva da spreči loptu da uđe u gol. POGLEDAJTE GOL OVDE 

75. MINUT - Duvan Zapata se našao u velikoj šansi. Šutirao je iz šesnaesterca, zaista odlična reakcija Tiba Kurtoe. Rodrigo odmah pokušava na drugij strani bio je neprecizan. 

67. MINUT - VELIKA ŠANSA ZA REAL - Tukao je glavom Karim Benzema, prvo je odbranio Sportielo, odbila se lopta do Francuza koji je ponovo glavom pokušao, ovog puta pogađa stativu 

66. MINUT - Oprobao je ucarac Zapata, odlično reaguje Kurtoa. 

60. MINUT - GOL REAL MADRID - Siguran je sa "bele tačke" bio Serhio Ramos.

FOTO: AP

58. PENAL ZA REAL. Toloi je sapleo Žuniora koji je izborio penal za Real i na taj način iskupio se za prethodni promašaj. 

52. MINUT - NEVEROVATAN PROMAŠAJ VINISIJUSA! Vinisijus je krenuo sa svoje polovine, odigrao je sa Mendijem, prošao jednog, drugog, treće, potom i četvrtog igrača Atalante, izašao pred golmana Atalante i kada je trebalo da odabere stranu u koju da šutira, poslao je loptu kraj gola! 

51. MINUT - Pokušao je Duvan Zapata u šesnaestercu rivala, čuvao ga je Ramos, lopta na kraju u rukama Kurtoe. 

49. MINUT - Kombinuju fudbaleri reala na polovini rivala. Na kraju su i prekombinovali, lopta za Atalantu. 

48. MINUT - Dosta sporiji ritam igre na početku drugog poluvremena. 

45. MINUT - KRAJ PRVOG POLUVREMENA - Real Madrid - Atalanta 1:0 / Mančester siti - Borusija Menhengladbah 2:0 

42. MINUT - Pomalo je sebičan bio Malinovski, šutirao je iz velike udaljenosti, daleko od gola Tiba Kurtoe. 

 34. MINUT - GOL REAL MADRID - Velika greška golmana Atalante Sportijela koji je loše ispucao loptu do Modrića. Izašao je Romero u pokušaju da blokira, a Hrvat šalje do Karima Bezneme za 1:0! GOL POGLEDAJTE OVDE 

FOTO: AP

26. MINUT - VELIKA PRILIKA ZA REAL - Vinisijus povukao po desnoj strani. Dodao do Benzeme, koji mu odmah vraća loptu. Vinisijus pokušava sa desetak metara, ali Đimšiti blokira pokušaj Brazilca. 

18. MINUT - GOL MANČESTER SITI - Fil Foden vuče kontru Sitija, poslao je odličnu loptu između dvojice protivničkih igrača na "nogu" Ilkaju Gundoganu, a on šutira i duplira prednost Sitija. GOL POGLEDAJTE OVDE 

FOTO: AP

18. MINUT - Real se preselio na polovinu Atalante. Vinisijus šalje po levoj strani dobru loptu, ali Pašalić reaguje i otklanja opasnost. 

12. MINUT - GOL MANČESTER SITI - Dozvolili su igračima Sitija fudbaleri Borusije previše prostora, lopta dolazi do Kevina De Brujnea, koji fantastično šutira sa preko 20 metara pravo pod prečku Somera! GOL POGLEDAJTE OVDE

FOTO: AP

12. MINUT - Murijel šalje odlično za Pašalića, on izlazi iza leđa odbrane. Dobro na kraju reaguje Ramos koji šalje loptu u korner. 

7. MINUT - Atalanta nije došla u madrid da se brani, kontrola u uvodnim trenucima u nogama Atalante. 

3. MINUT - Luis Muriel šalje odličnu loptu za Robin Gosensa, koji nije dobro zahvati loptu 

1. MINUT - Meč u Madridu je počeo. 

Pratite Novosti sport na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri