NOVI PREDSEDNIK LAPORTA O NAMERAMA DA ZADRŽI NAJBOLJEG IGRAČA BARSELONE: Mesi mnogo voli Barselonu i ostaje, dolazi Haland

Novosti online

08. 03. 2021. u 20:38 >> 21:22

NOVI predsednik Barselone Đoan Laporta optimista je da će uspeti da zadrži Lionela Mesija, što će biti i jedan od njegovih prvih ciljeva po povratku u klub.

НОВИ ПРЕДСЕДНИК ЛАПОРТА О НАМЕРАМА ДА ЗАДРЖИ НАЈБОЉЕГ ИГРАЧА БАРСЕЛОНЕ: Меси много воли Барселону и остаје, долази Халанд

Foto AP

- To što je najbolji fudbaler sveta došao na glasanje sa sinom, potvrđuje da Mesi voli Barselonu. Voli ovaj klub, nadam se da će zbog toga ostati, a to je ono što želimo - istakao je Laporta.

Glasovima članova kluba, on je nasledio Đozepa Bartomeua, koji se u oktobru prošle godine povukao sa te pozicije, posle brojnih afera. Ovo je drugi mandat Laporte u Barsi, na čelo kluba vratio se posle 11 godina.

Laporta je obećao korenite promene u funkcionisanju kluba. Na prvom mestu zalagaće se za podizanje i čuvene škole fudbala "La Masije" na nekadašnji nivo.

Španski mediji navode da novi predsednik uveliko radi na tome da se ovog leta dovedu Erling Haland iz Dortmunda, najtraženiji mladi igrač na svetu, kao i defanzivac Bajerna Alaba, jer je njegova deviza da spektakl mora da se vrati na "Nou kamp".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna