ITALIJANSKI MEDIJI O MEČU U BEOGRADU: Varnice između Stankovića i Piolija, Pavkov šokirao "rosonere"

Novosti online

19. 02. 2021. u 10:52

MEČ između Crvene zvezde i Milana privukao je veliku pažnju italijanske javnosti koja je izveštavala o susretu Lige Evrope.

ИТАЛИЈАНСКИ МЕДИЈИ О МЕЧУ У БЕОГРАДУ: Варнице између Станковића и Пиолија, Павков шокирао росонере

Foto: M.Vukadinović

Tako Gazeta delo sport u svom naslovu ističe gol Pavkova u poslednjem trenutku meča, ali i povredu Benasera koji neće igrati protiv Intera.


"Milan uprskao u poslednjoj sekundi, Pioli izgubio Benasera za derbi", stoji u naslovu lista iz Milana.

"Srpska ekipa je ostala veoma disciplinovana posle crvenog kartona i zadržala svoje šanse da prođe dalje. Zvezda je imala problema u centralnom delu odbrane što je Milan obilato koristio, izabranici Dejana Stankovića su izabrali drugačiji pristup od Specije - Zvezda je mudro čekala pravu priliku za pozicioni napad za razliku od visokog i konstantnog presinga Specije. Jedini konkretan problem u prvom poluvremenu, Milan je imao sa Ivanićem koji je u dva navrata bio opasan po gol Donarume. "Srbi nisu odustali ni nakon crvenog kartona, Pavkov je doneo izjednačenje koje je za tim Dejana Stankovića bilo kao pobeda. Kod gola Pavkova pogrešio je Meite", piše između ostalog Gazeta delo Sport.

Korijere delo sport apostrofirana Dejana Stankovića na klupi Crvene zvezde.

"Crvena zvezda - Milan 2:2, Stanković uzvratio Pioliju u nadoknadi", piše u naslovu list iz Rima.

"Milan je uprskao stvari na najbolji mogući način za Crvenu zvezdu koja je postigla gol u trećem minutu nadoknade vremena i to sa igračem manje. Velika šteta za 'rosonere", stoji u zaključku čuvenog lista.

Naslov Tutosporta posvećen Milan Pavkovu, a torinski list piše i o varnici između Piolija i Stankovića koji je brzo završen prijateljskim zagrljajem.

"Crvena zvezda - Milan 2:2, Pavkov šokirao 'rosonere' u nadoknadi"

"Autogol Pankova i penal Ernandeza nije bilo dovoljno, varnice između Piolija i Stankovića. Borjan je mogao bolje da reaguje kod autogola Pankova, Milan je bio opasniji, ali su Srbi uspeli da izjednače u poslednjim trenucima meča", piše Tutosport.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)